logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فرمانده سپاه چالوس:

دین، تنها نسخه شفابخش در برابر نفوذ است

دین، تنها نسخه شفابخش در برابر نفوذ است
فرمانده سپاه چالوس در مجمع عالی بسیج شهرستان گفت: در برابر نفوذ و تهاجم فرهنگی، تنها نسخه شفابخش، دین است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از چالوس ما، سرهنگ علی رئیسی شامگاه چهارشنبه در مجمع عالی بسیج شهرستان چالوس با بیان اینکه برای رسیدن به آرمانهای امام چندین گام لازم است، اظهار کرد: وقوع انقلاب اسلامی و برقراری نظام جمهوری اسلامی تنها گام اول برای این کار بود.
وی ادامه داد: نظام جمهوری اسلامی پیش‌زمینه دولت اسلامی است و امروز در مملکت ما تنها بویی از دولت اسلامی به مشام می‌رسد، اما رسیدن به این هدف امکان‌پذیر است و همه باید سعی کنیم در این راه گام برداریم.
فرمانده سپاه چالوس در پایان گفت: در برابر نفوذ و تهاجم فرهنگی، تنها نسخه شفابخش، دین است.

در ادامه این جلسه مسئول کارگروه امنیتی مجمع عالی بسیج چالوس اظهار کرد: اگر امروز در آرامش و امنیت زندگی می کنیم، ناشی از جانفشانی عده‌ای در مرزهای کشور است که باعث می‌شود در کوران بحران‌ کشورهای خاورمیانه، ایران امن‌ترین کشور منطقه باشد.
بهمن بشکول به مشکلات شهری چالوس اشاره کرد و افزود: در جغرافیای شهری بیش از صدها پایگاه بسیج وجود دارد که اگر در راستای تأمین امنیت منطقه به کارگیری شود، این امنیت به بهترین وجه ممکن انجام می‌شود.
وی با بیان اینکه چالوس قدگاه 21 هزار شهید است ادامه داد: چالوس در طول دوران دفاع مقدس سابقه درخشانی داشت و مرکز آموزش و اعزام نیروی سه استان مازندران، گیلان و گلستان بود، در شورای فرماندهی لشگر 25 کربلا نیز 11 نفر از اهالی چالوس وجود داشتند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, چالوس ما,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه