logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

مسئول بسیج سازندگی شرق اصفهان:

زنجیره تولید، دست واسطه را کوتاه میکند/ صنایع تبدیلی فرصتی مطلوب در اقتصاد مقاومتی

زنجیره تولید، دست واسطه را کوتاه میکند/ صنایع تبدیلی فرصتی مطلوب در اقتصاد مقاومتی
محمد حیدری گفت: مسلما با ایجاد شرکت تعاونی، تولید با هزینه کم و در ادامه، فروش ارزان تر محصولات به دست مصرف کننده مواجه هستیم و قدرت مانور محصولات اقتصاد مقاومتی در بازار فروش بیشتر می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اصفهان شرق، اقتصاد مقاومتی از سال ها قبل مد نظر رهبر معظم انقلاب بوده است. نام گذاری سال های متمادی با شعار اقتصادی، گویای توجه جدی به توان داخل، فرصت های در دسترس و جوانان نخبه ی ایران اسلامی بود به نحوی که پس از طرح شعار سال توسط رهبری با طراحی پوستر، ساخت کلیپ و گاها محتوی رسانه ای در مسیر ارتقاء اقتصاد داخلی و پیشرو اقتصاد مقاومتی گام برداشتیم ولی نه به نحوی که دغدغه های اصلی رهبری توسط مردم و مسئولان، جامه ی عمل پوشانده شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اصفهان شرق,

شرق اصفهان سال هاست با مشکل خشکسالی دست و پنجه نرم میکند و این در صورتی است که شغل اکثر مردم این خطه گسترده از شهرستان اصفهان، کشاورزی و دامپروری است. قطعا آسیب های جدی در طول خشکسالی دامنگیر مردم مظلوم این منطقه شد و در این مورد حاد، آنچه بیش از پیش به کمک مردم آمد، راه اندازی طرح های اقتصاد مقاومتی و مشاغل خانگی به همت بسیج سازندگی بود. گام های بسیج سازندگی شرق اصفهان طی چند سال اخیر توانست، نتیجه ی خوبی در تامین امنیت غذایی مردم که از اهداف اصلی سپاه بود، در برداشته باشد.

,

به همین مناسبت و در آستانه ی دهه ی مبارک فجر، پای صحبت محمد حیدری مسئول بسیج سازندگی شرق اصفهان نشستیم که به شرح ذیل می باشد.

,

اصفهان شرق_ پیرو تاکید رهبر معظم انقلاب در ماه های اخیر در خصوص اقتصاد مقاومتی، چه اقدامی توسط این قسمت صورت گرفت؟
پیرو تاکیدات رهبری، اتاق فکری با حضور نخبگان جوان تشکیل شد تا بتوان آسیب شناسی ویژه ای در خصوص مباحث اقتصاد مقاومتی داشت. اولین نتیجه این اتاق فکر این است که اصل اقتصاد مقاومتی چه بوده و چه کسانی وظیفه اجرا و عملیانی کردن این طرح را دارند. در اصل شاه کلید اقتصاد مقاومتی، مردم هستند.
محدود کردن واردات محصولات ضروری به سبب تقویت تولیدات داخل از دیگر نتایج اتاق فکر اقتصادی بسیج بود که باید در سیستم کلان دولت قرار گیرد. سعی ما بر این است که در جلسات روشنگری و حضور در بین بسیجیان محصولات و راه های اشتغال زایی را به مردم معرفی کنیم تا گامی مهم در خصوص این امر مهم برداریم.

, اصفهان شرق_ پیرو تاکید رهبر معظم انقلاب در ماه های اخیر در خصوص اقتصاد مقاومتی، چه اقدامی توسط این قسمت صورت گرفت؟ ,
,
,

اصفهان شرق- طبق مصاحبه سال قبل، در زمینه فروش محصولات مقاومتی تمهیدات خوبی از طرف بسیج سازندگی دیده شده بود، کار به کجا رسید؟
به این نتیجه رسیدیم که افرادی در جرگه تولید کنندگان وارد شوند تا بتوان با راه اندازی شرکت تعاونی، زنجیره تولید را ایجاد کرد تا دست واسطه کوتاه شود. زنجیره تولید یعنی اینکه از صفر تا صد تولیدات در این شرکت های تولیدی باشد به گونه ای که افرادی بحث زنجیره تولید محصولات نظیر پرورش بلدرچین را به عهده گیرد و در ادامه فروش و بسته بندی را دیگر قسمت های شرکت های تولیدی انجام دهند.

, اصفهان شرق- طبق مصاحبه سال قبل، در زمینه فروش محصولات مقاومتی تمهیدات خوبی از طرف بسیج سازندگی دیده شده بود، کار به کجا رسید؟ ,
,

متاسفانه زنجیره تولید در کشور ما کامل نیست و گاها تولید اولیه را انجام و واسطه ها با خرید محصولات به صورت ارزان از تولید کنندگان، باعث عدم استفاده مقرون به صرفه تولید کنندگان می شوند. مسلما با ایجاد شرکت تعاونی، تولید با هزینه کم و در ادامه، فروش ارزان تر محصولات به دست مصرف کننده مواجه هستیم و قدرت مانور محصولات اقتصاد مقاومتی در بازار فروش بیشتر می شود.

,

در بحث بازار فروش، شرکت نگار نصر در نظر دارد اقدام به هماهنگی با شرکت های زنجیره ای دارد تا بتوان تولید کنندگان را به فروشگاه های زنجیره ای معرفی کنیم و محصولات خود را به فروش برسانند ولی در این خصوص باید نهایت همکاری با تولید کنندگان صورت گیرد تا خدایی نکرده به واسطه آسانی در فروش محصولات، ضرری به دست تولید کننده نرسد.

,

محمد حیدری

, محمد حیدری, محمد حیدری,


اصفهان شرق_ اوضاع بد جوی باعث شد تا امسال شاهد بارش خوبی در سطح استان نباشیم، آیا تا کنون راه کاری در خصوص کاشت درختان مقاوم به کم آبی در شرق اصفهان دیده شده است؟
باید در این رابطه بحث ترویج و شناسایی درختان سازگار با الگوی کم آبی شناسایی شود تا بتوان چند سال آینده، کشت های کم آب را جایگزین محصولات نیازمند آب فراوان کرد. در این خصوص می طلبد مرکز ترویج جهاد کشاورزی و صنف کشاورزی اقدام به موقعی تا روز درخت کاری انجام دهد.
ملسما بحران آب در سراسر استان وجود دارد و باید همه مسئولان نگاه جزئی طبق شرایط منطقه ای داشته باشند تا بتوان با بررسی شرایط ویژه منطقه به سمت تولید محصولات کم آب و مقاوم البته با برنامه ریزی صحیح داشت.

,
, اصفهان شرق_ اوضاع بد جوی باعث شد تا امسال شاهد بارش خوبی در سطح استان نباشیم، آیا تا کنون راه کاری در خصوص کاشت درختان مقاوم به کم آبی در شرق اصفهان دیده شده است؟,
,
,

اصفهان شرق_ گاها انحرافاتی در بحث وام های اقتصاد مقاومتی صورت می گیرد و در جای اصلی مصرف نمی شود، در این راستا چگونه عمل خواهید کرد؟
طی امسال نظارت بیشتری بر وام های دریافتی توسط متقاضیان صورت گرفت و طرح ها توسط مهندسان کشاورزی و کارشناسان به دقت بررسی شد.

, اصفهان شرق_ گاها انحرافاتی در بحث وام های اقتصاد مقاومتی صورت می گیرد و در جای اصلی مصرف نمی شود، در این راستا چگونه عمل خواهید کرد؟,
,

اصفهان شرق_ در بحث صنایع تبدیلی طی سال ۹۴ چه اقدام ایده آلی صورت گرفت؟
امسال ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان در راستای راه اندازی مشاغل خانگی و غیر صنعتی، صنایع تبدیلی و اقتصاد مقاومتی به مردم شرق اصفهان داده شد ولی متاسفانه در زمینه صنایع تبدیلی استقبال خوبی نشد.
میطلبد مردم با آگاهی بیشتر به ایجاد صنایع تبدیلی ورود یابند.
هدف سپاه در افتصاد مقاومتی، تامین امنیت غذایی مردم است و می طلبد ورودی جدی به این مبحث داشته باشیم.

, اصفهان شرق_ در بحث صنایع تبدیلی طی سال ۹۴ چه اقدام ایده آلی صورت گرفت؟ ,
,
,
,

انتهای پیام/رض

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه