logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن، آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

پدر شهیداحمدی روشن در دیدار با دانشجویان گیلانی:

بعد از شهادت مصطفی، بچه های دانشجو، جای خالی ایشان را در قلبم پر کرده اند/جوانان ما از کشته شدن نمیترسند

بعد از شهادت مصطفی، بچه های دانشجو، جای خالی ایشان را در قلبم پر کرده اند/جوانان ما از کشته شدن نمیترسند
آنها فکر می‌کردند اگر یک نفر را در این کشور بکشند رعب و وحشت مردم را فرا می‌گیرد؛ در حالی که نه تنها مردم، به خصوص جوانان نترسیدند؛ بلکه مصمم تر به ادامه راه شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پیک دانشجو در راستای برگزاری یادواره شهدای رشته های فنی- مهندسی استان گیلان که در اواسط اسفندماه ۹۴ در این دانشکده برگزار می‌شود، جمعی از دانشجویان دانشکده فنی کاسپین –پردیس دانشکده های فنی دانشگاه تهران واقع در استان گیلان روز گذشته با خانواده شهید هسته ای کشورمان شهید مصطفی احمدی روشن دیدار و ضمن تجلیل از ایشان با تقدیم دعوت نامه رسمی از ایشان جهت شرکت در این یادواره دعوت به عمل آوردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیک دانشجو ,

پدر گرامی شهید احمدی روشن در این دیدار ضمن استقبال صمیمانه از دانشجویان و ابراز خرسندی از حرکت آنان گفت:  اعتقاد قلبی بنده بر این است که بعد از شهادت مصطفی، بچه های دانشجو، جای خالی ایشان را در قلبم پر کرده اند.

,

وی افزود: این یک حقیقت است و از اعماق قلب بنده ی حقیر سرچشمه می‌گیرد و دلیل دارد، دلیلش این است که بعد از شهادت مصطفی، این بچه های دانشجو بودند که تعداد زیادی شان  رشته تحصیلی شان را  به رشته ی فیزیک هسته ای تغییر دادند.

,

پدر شهید احمدی روشن تصریح کرد:  این فقط یک ادعا و یک شعار نبود بلکه شعاری توأم با شعور و عمل بود؛ این امر دو چیز را به ما ثابت کرد یکی اینکه دشمنان ما نادانند و نمی فهمند که کشته شدن در راه خدا و شهید و شهادت یعنی چه؟ نمی‌دانند که شهید، نقش اصلی و بی بدیلی را در زندگی خودش و زندگی دیگران بازی می‌کند و خواسته یا ناخواسته هزاران و بلکه میلیونها نفر به میدان می‌آیند و راه این شهید را ادامه می‌دهند و دوم اینکه آنها فکر می‌کردند اگر یک نفر را در این کشور بکشند رعب و وحشت مردم را فرا می‌گیرد؛ در حالی که نه تنها مردم،  به خصوص جوانان نترسیدند؛ بلکه مصمم تر به ادامه راه شدند.

,

لازم به ذکر است، یادواره شهدای دانشجو رشته های فنی- مهندسی استان گیلان در اواسط اسفندماه ۹۴ در راستای کنگره ملی ۸۰۰۰ شهید استان با حضور خانواده شهدای هسته ای برگزار خواهد شد.

, یادواره شهدای دانشجو رشته های فنی- مهندسی استان گیلان در اواسط اسفندماه ۹۴ ,

, ,

, ,

, ,

, ,

, ,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه