logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

اعلام آمادگی سرمایه گذار ترک برای ساخت کارخانه تولید لوازم خانگی در سقز

اعلام آمادگی سرمایه گذار ترک برای ساخت کارخانه تولید لوازم خانگی در سقز
یک سرمایه گذار اهل کشور ترکیه خواستار مشارکت و سرمایه گذاری در راه اندازی کارخانه تولید لوازم خانگی در سقز شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کُردتودی، عبدالسلام، سرمایه گذار کارخانه تولید سیگار سقز روز پنجشنبه در آیین کلنگ زنی ساخت کارخانه تولید سیگار سقز با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت ، از حمایت دولت برای صدور مجوز و فراهم کردن زمینه های ساخت این کارخانه در سقز قدردانی کرد و گفت: با توجه به حمایت مناسب دولت از سرمایه گذاری در این منطقه، آمادگی اجرای یک پروژه بزرگ دیگر در زمینه تولید لوازم خانگی را دارم.
وی همچنین در مورد کارخانه سیگار سقز نیز گفت: تمام تکنولوژی این کارخانه ساخت کشور ایتالیا است که ظرف چهار ماه آینده نصب می شود.
عبدالسلام افزود: این کارخانه برای ظرفیت تولید سالانه 10 میلیارد نخ سیگار طراحی شده است که فعلا تصمیم داریم با ظرفیت تولید 5 میلیارد نخ فعالیت کنیم.
محسن بیگلری نماینده مردم شهرستان های سقز و بانه در مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین با اشاره به آمار بالای بیکاری در استان کردستان و شهرستان سقز گفت: سقز بیشترین فارغ التحصیلان استان را دارد و به همین دلیل هم بیشترین بیکاری را در میان تحصیل کرده های استان داریم.
وی با اشاره به اینکه دولت برای توسعه منطقه به صورت جدی تلاش می کند گفت: در عین حال مردم ما خواستار حمایت بیشتر دولت از توسعه اقتصادی منطقه هستند.
بیگلری اظهار امیداوای کرد عملیات اجرایی کارخانه ذوب آهن سقز با مشارکت یک سرمایه گذار اهل کشور عراق به زودی در سقز آغاز شود.
پیش بینی شده است در 'کارخانه تولید سیگار' سقز 5 میلیارد نخ سیگار در سال تولید شود.
آورده سرمایه گذاران داخلی و خارجی برای ساخت این کارخانه 920 میلیارد ریال است و قرار است با بهره برداری از این واحد، 5 برند سیگار با هدف صادرات به خارج از کشور تولید شود.
بر اساس وعده سرمایه گذاران پیش بینی شده است این کارخانه در سال 96 به بهره برداری برسد.
با بهره برداری از این واحد برای 150 نفر جویای کار، فرصت اشتغال فراهم می شود.
محمد رضا نعمت زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت امروز پنجشنبه 15 بهمن به منظور بهره برداری از چند پروژه به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و ایام الله دهه مبارک فجر به استان کردستان سفر کرده است.
نعمت زاده صبح امروز پیش از کلنگ زنی کارخانه سیگار سقز، در آیین بهره برداری و آغاز عملیات اجرایی شهرک تخصصی پتروشیمی کردستان و همچنین کارخانه تولید سیمان چلچمه سارال شرکت کرد.
آغاز عملیات اجرایی احداث کارخانه تولید لاستیک کردستان و افتتاح و بازدید از کارخانه تولید شمش طلای شرکت زرکوه قروه از دیگر برنامه های وزیر صنعت، معدن و تجارت در سفر به کردستان است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کُردتودی،,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه