logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

در آستانه انتخابات و سالگرد پیروزی انقلاب/

دولت تدبیر باز هم مردم را به صف کرد / توزیع سبد کالای انتخاباتی!+ عکس

دولت تدبیر باز هم مردم را به صف کرد / توزیع سبد کالای انتخاباتی!+ عکس
در آستانه سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و برگزاری نهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره مجلس خبرگان دولت تدبیر و امید بار دیگر مردم را به صف کشید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ماسال نیوز، توزیع یارانه کالایی از وعده های حسن روحانی در طی تبلیغات انتخاباتی ریاست جمهوری سال ۹۲ بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ماسال نیوز،,

وی بعدها وعده داد در سال ۶ بار سبد کالا بین مردم توزیع می کند اما بعدها دولت نتوانست به این وعده خود جامه عمل بپوشاند و سبد کالا با تعداد بسیار کم و با بی نظمی بین مردم توزیع شد.

,

اما توزیع بی نظم سبد کالا هم برای نیازمندان غنیمتی بود با این وجود، زمان توزیع نا منظم این کالاها بارها موجب ایجاد جنجال رسانه ای شده است. توزیع در حین مذاکرات حساس هسته ای و تشکیل صف های طویل دریافت سبد کالا، توزیع در سالگرد پیروزی انقلاب در سال ۹۳ و امسال هم توزیع سبد کالا در آستانه برگزاری انتخابات و باز هم در سالگرد پیروزی انقلاب شاید برای بسیاری از مردم و کارشناسان بار معنایی خاصی داشته باشد.

,

و این در حالی است که رییس جمهور در یک سخنرانی عمومی از علاقه خود برای تشکیل مجلسی دولتی می گوید که در آن نمایندگانی همسو با دولت باید وجود داشته باشند.

,

بنابراین بیراه نیست اگر کسانی بگویند این سبد کالا یک سبد کالای انتخاباتی است که بار دیگر مردم را به صف کشیده است.

,

شایان ذکر است که افراد زیر پوشش کمیته امداد و بهزیستی می‌توانند سهمیه سبد کالای خود را که شامل یک و نیم کیلوگرم مرغ منجمد، دو عدد کنسرو مرغ، چهار کیلو گرم برنج است، از محل های توزیع دریافت کنند.  سقف دریافت سبد کالا برای خانوارهای بالای پنج نفر چهار و نیم کیلوگرم مرغ منجمد، ۶ عدد کنسرو مرغ و ۱۲ کیلو گرم برنج است.

,

صف سبدکالا ماسال

, صف سبدکالا ماسال,

انتهای پیام /

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه