logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

آزمایشگاه دانشگاه پیام نورخمیر مرجع آزمایشگاهی غرب هرمزگان معرفی شد

آزمایشگاه دانشگاه پیام نورخمیر مرجع آزمایشگاهی غرب هرمزگان معرفی شد
رئیس دانشگاه پیام نورخمیر گفت: آزمایشگاه میکروبیولوژی دانشگاه پیام نور خمیر از آزمایشگاههای مرجع در غرب استان خواهد بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از هرمزپرس؛ احمد زاهری، رئیس دانشگاه پیام نور بندرخمیر در مراسم افتتاح آزمایشگاه میکروبیولوژی با تاکید بر اینکه باید برای انجام پژوهش اعضای هیات علمی و دانشجویان زیر ساخت ها فراهم شود، گفت: در صدد هستیم با کمک خیرین این شرایط را فراهم سازیم و آزمایشگاه دانشگاه را تبدیل به آزمایشگاه مرجع در غرب استان کنیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, هرمزپرس,

 

,

وی با اشاره به فعالیت‌های گسترده این واحد در آزمایشگاه دانشگاه اظهار کرد:  از ین پس آزمایشگاه میکروبیولوژی دانشگاه پیام نور بندرخمیر با جدیت تمام فعالیت خود را آغاز می کند.

,

 

,

رئیس دانشگاه پیام نور بندرخمیر از برگزاری کارگاه آموزشی آزمایشگاه میکروبیولوژی با بهره گیری از حضور دکتر آرمان مدیر پژوهش دانشگاه پیام نور استان و دکتر جمالی فر از اساتید برجسته میکرو بیولوژی دانشگاه تهران خبر داد و افزود: در این کارگاه، آموزش کاملی در جهت معرفی و کارکرد تمام وسایل آزمایشگاهی و روشهای نگهداری و طرز استفاده از آنها به دانشجویان ارائه داده شد.

,

 

,

وی خاطرنشان کرذ: روش تهیه محیط کشت میکروبی و نحوه عصاره گیری گیاهان دارویی نیز به طور کامل آموزش داده شد و دانشجویان و شرکت کنندگان پس از آشنایی کامل و با نهایت رضایتمندی شروع به تهیه محیط کشت و عصاره گیری گیاهان نمودند.

,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه