logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس:

سیاست های ترکیه و عربستان موازی با سیاست های آمریکا و اسرائیل در منطقه است/جنایات گروه تروریستی تکفیری داعش به مردم جهان ثابت شده است

سیاست های ترکیه و عربستان موازی با سیاست های آمریکا و اسرائیل در منطقه است/جنایات گروه تروریستی تکفیری داعش به مردم جهان ثابت شده است
نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه آمریکا و همپیمانان آنها در سوریه موفق نشده اند به اهداف خود برسند و کشور سوریه در مقابل گروه های تروریستی و تکفیری داعش به برتری رسیده است، گفت: ترکیه و عربستان سیاسیت های آمریکا را در منطقه دنبال می کنند تا به ان منظور به اهداف آمریکا و هم پیمانهای آنها در منطقه برسند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن علیمردانی امروز در گفت و گو با خبرنگار عصر زنجان با بیان اینکه سیاست های ترکیه و عربستان موازی با سیاست های آمریکا در منطقه است، اظهار کرد: هر چیزی که آمریکا و اسرائیل اعلام می کند ترکیه و عربستان همان کار را انجام می دهند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر زنجان,

وی با اشاره به اینکه ترکیه و عربستان به صورت علنی از گروه تروریستی و تکفیری داعش حمایت می کنند ، افزود: در محافل جهانی جنایات وحشتناک گروه تروریستی داعش غیر قابل قبول است و این اقدام گروه تروریستی داعش به تمامی دنیا ثابت شده است.

,

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه ترکیه از عربستان حمایت می کند و مشخص است به نوعی دست نشانده آمریکا و رژیم غاصب اسرائیل در منطقه هستند، تصریح کرد: در این چند سالی که گروه تروریستی داعش به قتل عام مردم سوریه پرداخت نه تنها عربستان و ترکیه از سوریه حمایت نکرد بلکه علیه ملت سوریه اقدام کرده است.

,

علیمردانی با اشاره به اینکه در حال حاضر سوریه به برتری رسیده است آمریکا و هم پیمانان آنها به اهداف خود در سوریه نرسیده اند و علیه ملت سوریه اقدام می کنند ، افزود: ترکیه و عربستان دچار سردرگمی شده و با توجه به اینکه آینده نگری ندارند بلکه غیر عملی اقدام می کنند.

,

وی خاطرنشان کرد : اگر عربستان و ترکیه به اعمال خود در سوریه ادامه دهند کشور سوریه برای آنها باتلاقی خواهد شد و آنها را از بین خواهد برد.

,

نایب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه کشور روسیه در عمل از سوریه حمایت کرده است و روسیه نشان داده است در کنار مردم سوریه است، افزود: امیدواریم روسیه از مواضع خود در سوریه حمایت کند.

,

علیمردانی اظهار کرد: روسیه به این نتیجه رسیده است که به عنوان یکی از کشور های برتر منطقه در جنگ میان گروه تروریستی و تکفیری داعش و ملت سوریه از مردم مظلوم سوریه حمایت کند .

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه