اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

جزئیات نشست 3 ساعته ربیعی با کارگران

جزئیات نشست 3 ساعته ربیعی با کارگران
دبیرکل مجمع عالی نمایندگان کارگران ایران با تشریح نشست 3 ساعته عصر امروز نمایندگان کارگری کشور با وزیر تعاون، کار و رفاه گفت: علاوه بر کارگران، نمایندگانی از هنرمندان، شاغلان داروخانه ها، رانندگان، مطبوعات، موسیقی و بهداشت کار نیز حضور داشتند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از مهر، آرش فراز از برگزاری نشست 3 ساعته عصر امروز نمایندگان کارگری کشور با وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره مسائل و مشکلات روز جامعه کارگری کشور خبر داد و گفت: در نشست امروز، علاوه بر نمایندگان کارگران گروه هایی از هنرمندان، فعالان داروخانه ها، رانندگان، بهداشت کار، مطبوعات و موسیقی نیز حضور داشتند.

دبیرکل مجمع عالی نمایندگان کارگران ایران اظهارداشت: یکی از مسائل مطرح شده در نشست عصر امروز، موضوع حمایت از تشکل ها و ترویج فرهنگ تعاون بوده است. همچنین طیف وسیعی از نیازها و مسائل کارگران و بازنشستگان نیز از سوی نمایندگان این گروه ها مطرح شد.

فراز خاطرنشان کرد: در این جلسه به موضوع ضرورت ایجاد نهضت ملی بهره وری به دلیل ارتباط بسیار نزدیک آن با دستمزد پرداختیم و تاکید شد که اقدامات در راستای گفتمان کار شایسته و مزد منصفانه پیش برود. همچنین معاون روابط کار وزارتخانه نیز بر ضرورت واگذاری تصدی های وزارت کار به تشکل ها تاکید کرد.

این مقام مسئول کارگری کشور بیان داشت: وزیر کار مطرح کرد که مقدمات تدوین سند ملی کار شایسته از طریق حضور نمایندگان کارگران، کارفرمایان و دولت فراهم شده و بزودی در این زمینه باید همکاری هایی بین این گروه ها شکل بگیرد.

وی افزود: از نکات دیگر این نشست، موضوع واگذاری سبد کالا به کارگران و بازنشستگان از هفته آینده است که مورد تاکید وزیر تعاون، کار و رفاه قرار گرفت. از سویی تشکل ها بر ضرورت حفظ شرایط تامین اجتماعی تاکید کردند و وزیر نیز عنوان کرد با واگذاری تصدی بخش درمان به وزارت بهداشت موافق نیست چون زیرساخت های آن مهیا نشده است.

به گفته فراز، نظر کلی ربیعی درباره افزایش دستمزد سال آینده تنها برگزاری نشست های شورای عالی کار در هفته های آینده بود که وی هرگونه تصمیم گیری را منوط به نظر این شورای 3 جانبه دانست و از هرگونه اظهارنظر شفاف به لحاظ عدد و رقمی خودداری کرد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه