logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیر عامل سازمان همیاری شهرداری های چهار محال و بختیاری:

تولید بیش از 50 هزار تن آسفالت در چهار محال و بختیاری

تولید بیش از 50 هزار تن آسفالت در چهار محال و بختیاری
مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های استان چهارمحال و بختیاری گفت: در سال جاری 55 هزار تن آسفالت در چهارمحال و بختیاری جهت بهسازی معابر شهری و روستایی تولید و به مصرف رسیده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  بام ایران خبر, اسماعیل صادقی اظهار کرد: از میزان ۵۵ هزار تن آسفالت تولید شده در این استان ۲۴ هزار تن آن تولید کارخانه آسفالت سازمان همیاری شهرداری‌های استان و مابقی آن از دیگر کارخانه‌های آسفالت خریداری شده است.

صادقی با بیان اینکه دهیاری‌ها برای خرید آسفالت با سازمان همیاری شهرداری‌ها قرارداد بسته بودند عنوان کرد: از فروش آسفالت به دهیاری‌ها ۲ و نیم میلیارد تومان درآمد کسب شد.

وی ادامه داد: بودجه خرید آسفالت از محل اعتبارات عمرانی دفتر امور روستایی و دهیاری‌های استانداری و بخشی هم توسط شهرداری‌ها تامین خواهد شد.

صادقی یادآور شد: سازمان همیاری شهرداری‌ها دو دستگاه حفاری دارد که یکی از دستگاه‌ها جهت اداره آب و فاضلاب خوزستان و یکی از آن‌ها در یکی از پروژه‌های آب و فاضلاب اصفهان مشغول به کار بوده که میزان قرارداد اجاره این دو دستگاه شش میلیارد ریال تخمین زده شده است.

وی بیان داشت: حفاری چاه‌های آهکی به وسیله دو دستگاه حفاری روتاری، در عمق‌های ۲۰۰ تا ۵۰۰ متر از دیگر فعالیت‌های این سازمان در سال جاری به شمار می‌رود.

صادقی یاد آور شد: سازمان همیاری شهرداری‌های چهارمحال و بختیاری همچنین، ۴۰ میلیارد ریال به تولیدکنندگان مصالح، پیمانکاران و سایر افراد مرتبط با این سازمان بدهکار است.

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های استان به عملیات اجرایی در شهرک شیدا اشاره کرد و گفت: برای عملیات اجرایی شهرک شیدا تاکنون سه هزار میلیارد ریال در بخش‌های مختلف هزینه شده است.

صادقی ادامه داد: تکمیل فاز نخست شهرک توریستی شیدا به وسعت ۲۰۰ هکتار، به ۲۰۰ میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.

وی همچنین از انجام مطالعات و عملیات اجرایی منطقه ویژه اقتصادی چهارمحال و بختیاری از سوی این سازمان خبرداد و گفت: تاکنون امور مرتبط با تامین زیرساخت‌های مورد نیاز منطقه ویژه اقتصادی استان مانند برق، آب و گاز پیگیری و اجرایی شده است.

وی عنوان کرد: در سال جاری نیز برای تکمیل زیرساخت‌های شهرک توریستی شیدا ۱۵ میلیارد ریال از سوی استاندار چهارمحال و بختیاری برای این طرح تخصیص یافته است.

وی اظهار داشت: راه‌اندازی و بهره‌برداری از این دو پروژه مهم، روند توسعه چهارمحال و بختیاری را در بخش‌های مختلف متحول می‌کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بام ایران خبر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه