logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

با حضور معاون آموزش و پرورش:

سامانه تحت وب آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان رونمایی شد

سامانه تحت وب آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان رونمایی شد
با حضور معاون آموزش و پرورش برای نخستین بار در کشور سامانه تحت وب آموزش و پرورش در استان سیستان و بلوچستان رونمایی شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا معاون وزیر آموزش و پرورش در مورد مزایای استفاده از سامانه تحت وب اظهار داشت: افراد با ثبت نام در این سامانه دیگر نیاز به مراجعه حضوری به ادارات ندارند و به راحتی با استفاده از سامانه پیامکی و کد ملی می‌توان استعلام آموزشی افراد را انجام داد و از آنها در سامانه تحت وب ثبت نام کرد.
علی باقر زاده در مورد افتتاح این سامانه در سایر نقاط کشور افزود: این سامانه برای نخستین بار به صورت آزمایشی تا پایان اسفند امسال در سیستان و بلوچستان و خوزستان انجام می‌شود که پس از شناسایی اشکالات و رفع نواقص طرح، از فروردین سال آینده در سراسر کشور اجرا می‌شود.
وی در ادامه در مورد کارایی این سامانه گفت: تسریع در زمان و مراحل ثبت نام  و داشتن یک آمار جامع و معتبر از ویژگی ها و کاربردهای این سامانه است.
رئیس سازمان نهضت سواد آموزی کشور افزود: عملکرد آموزش و پرورش سیستان و بلوچستان با توجه به گستردگی و پراکندگی جمعیت بسیار خوب است زیرا توانسته از تمام ظرفیتها برای بهبود سطح سواد آموزی استفاده کند.
وی خاطرنشان کرد: وزارت آموزش و پرورش نگاه ویژه‌ای به ریشه کنی بی‌سوادی در کشور دارد و با بررسی مسائل در جلسات کارشناسی، مقرر شد بودجه بخش آموزش سال آینده ۲۴ درصد افزایش یابد.
علی باقر زاده در پایان بیان کرد: برای آموزش افراد بی سواد از سازمان‌های حمایتی مانند کمیته امداد و بهزیستی برای آموزش افراد زیر پوشش با هماهنگی آموزش استفاده شود.

انتهای پیام

, شبکه اطلاع رسانی دانا,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه