اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

زمانی برای خاکی شدن/

مدرسه ای 6 کلاسه برای دانش آموزان محروم دلگان ساخته شد

مدرسه ای 6 کلاسه برای دانش آموزان محروم دلگان ساخته شد
گروه جهادی عاشقان ثارالله و انصار المهدی دلگان در حال ساختن مدرسه ای 6 کلاسه برای دانش آموزان مستضعف روستای کلانظهور دلگان هستند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از دلگان پرس، چند سالی می شود که حرکت های گروه های جهادی در سطح جامعه و اقشار مختلف بسیجیان کشور شکل گرفته است که این عمل نشأت گرفته از تفکر جهادی و فرهنگ جهاد در راه خدا است که اهمیت این کارها در باورها و اعتقادات دینی ما مشخص شده است.
در حال حاضر گروههای جهادی در دانشگاه‌ها، مساجد و محلات برای حضور در مناطق محروم حضور یافته و جهادگران بسیجی با برنامه‌ریزی‌های انجام شده ضمن حضور در مناطق محروم و روستاهای دور افتاده اقدام به ساخت مدرسه، مسجد، خانه برای مستضعفین و در بقیه امورات فرهنگی اقدام می کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, دلگان پرس، چند سالی می شود که حرکت های گروه های جهادی در سطح جامعه و اقشار مختلف بسیجیان کشور شکل گرفته است که این عمل نشأت گرفته از تفکر جهادی و فرهنگ جهاد در راه خدا است که اهمیت این کارها در باورها و اعتقادات دینی ما مشخص شده است, دلگان پرس, دلگان پرس,
, در حال حاضر گروههای جهادی در دانشگاه‌ها، مساجد و محلات برای حضور در مناطق محروم حضور یافته و جهادگران بسیجی با برنامه‌ریزی‌های انجام شده ضمن حضور در مناطق محروم و روستاهای دور افتاده اقدام به ساخت مدرسه، مسجد، خانه برای مستضعفین و در بقیه امورات فرهنگی اقدام می کنند,

مقام معظم رهبری درباره اردوی گروه های جهادی و حضور جوانان در این اردوها می فرمایند: «حضور یک جوان مؤمن، متدین و متشرع در یک مجموعه روستایی، در بین جوانان و در بین مردم مظهر مجسم آیه قرآن است و آنها را به دین، انقلاب و به معنویت سوق می دهد».

, مقام معظم رهبری درباره اردوی گروه های جهادی و حضور جوانان در این اردوها می فرمایند: «حضور یک جوان مؤمن، متدین و متشرع در یک مجموعه روستایی، در بین جوانان و در بین مردم مظهر مجسم آیه قرآن است و آنها را به دین، انقلاب و به معنویت سوق می دهد,

جمعی از بسیجیان ناحیه مقاومت بسیج سپاه دلگان در قالب گروه های جهادی عاشقان ثارالله و انصارالمهدی از این شهرستان در دهه فجر انقلاب اسلامی شروع به ساخت مدرسه 6 کلاسه برای دانش آموزان روستای کلانظهور کردند.

, جمعی از بسیجیان ناحیه مقاومت بسیج سپاه دلگان در قالب گروه های جهادی عاشقان ثارالله و انصارالمهدی از این شهرستان در دهه فجر انقلاب اسلامی شروع به ساخت مدرسه 6 کلاسه برای دانش آموزان روستای کلانظهور کردند,

صرف واژه ما می توانیم با ساخت مدرسه برای دانش آموزان مستضعف

, صرف واژه ما می توانیم با ساخت مدرسه برای دانش آموزان مستضعف, صرف واژه ما می توانیم با ساخت مدرسه برای دانش آموزان مستضعف,

رسول بخش بامری مسئول گروه جهادی عاشقان ثارالله دلگان در گفتگو با خبرنگار ما با اشاره به سرلوحه قرار دادن سخنان مقام معظم رهبری درباره شعار ما می توانیم، گفت: شهرستان دلگان از جمله مناطق محروم کمتر برخوردار است که نیاز به ساختن دارد و این مهم میسر نمی شود مگر با خواست و اراده مردم اینجا که شهر و کشور خود را به سمت آبادانی ببرند.

,

وی هدف اصلی تشکیل گروه جهادی را خدمت به مردم مسلمان و رضایت خداوند دانست و افزود: گروه جهادی ما مدت زیادی از شکل گیری آن نگذشته است و در این مدت در زمان فصل برداشت خرما به کشاورزان این شهرستان کمک نموده است. کار ساخت مدرسه 6 کلاسه شهید ولی محمد عبداللهی روستای کلانظهور دلگان را در ایام سی و هفتمین سالگرد پیروزی انقلاب آغاز کرده ایم که با این کارمان چراغ علم و معرفت را در شهر و دیار خودمان روشن نگه داریم و نگذاریم تاریکی گمراهی جهالت و نادانی که مهمترین خواست دشمنان انقلاب اسلامی حکم فرما شود.

,

بامری ساخت مسجد و مدرسه در دلگان را از ضروریات دانست و بیان کرد: با توجه به کمبود فضاهای آموزشی در این شهرستان که باعث عقب ماندگی و افت تحصیلی دانش آموزان و آینده سازان شده است، فعالیت گروه جهادی عاشقان ثارالله در این زمینه خواهد بود و طی تحقیق و بررسی که داشتیم متوجه شدیم که روستای کلانظهور نیاز به مدرسه دارد.

,

از مسئولین انتظاری نداریم

, از مسئولین انتظاری نداریم,

مسئول گروه جهادی عاشقان ثارالله دلگان در ادامه با اشاره به اینکه از مسئولین دولتی انتظاری ندارند، تصریح کرد: افرادی که برای رضای خدا کار می کنند از هیچ شخص و یا سازمانی انتظاری ندارند. اعضای گروه جهادی با استفاده از امکانات شخصی خود به محل فعالیت خود می روند و کلیه ایاب و ذهاب را خودشان تامین می کنند.

,

وی خاطر نشان کرد: فعالیت این گروه با ساخت مراکز فرهنگی، آموزشی و مذهبی به امید خدا ادامه خواهد داشت که بتوانیم جامعه را به سمت پیشرفت هدایت کنیم.

,

انتهای پیام/گ

,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه