logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

آتش نشانان ساوه و زرندیه در دوره آموزشی مشترک شرکت کردند

آتش نشانان ساوه و زرندیه در دوره آموزشی مشترک شرکت کردند
در این دوره 60 نفر از آتش نشانان هشت شهر ساوه، نوبران، غرق آباد، مامونیه، پرندک، زاویه، رازقان و خشکرود به مدت دو روز در مرکز آتش نشانی ساوه با اصول و مبانی مواجه با حریق آشنا شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از دیارآفتاب،در این دوره 60 نفر از آتش نشانان هشت شهر ساوه، نوبران، غرق آباد، مامونیه، پرندک، زاویه، رازقان و خشکرود به مدت دو روز در محل آتش نشانی ساوه با اصول و مبانی مواجه با حریق آشنا شدند.

مدیرعامل سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری ساوه وظایف این قشررا گسترده دانست و گفت:وظیفه آتش‌نشانی فقط به مبارزه با حریق خلاصه نمی‌شود بلکه نجات محبوس شدگان در زیر آوار ساختمان، خودروی تصادفی، آسانسور ، مقابله و پیشگیری از سقوط اجسام و درخت از ارتفاع ،نجات سقوط کنندگان در چاه، کانال آب، رودخانه، سد، استخر مواردی از وظایف این سازمان است.
 
نصرت الله احمدی کلیه مواردی را که در آن جان و مال شهروندان در معرض خطر باشد را از وظایف این سازمان دانست و گفت:آموزش و بازآموزی مهارت ها رکن اساسی خدمت آتش نشانان است.

 وی بیان کرد: این آموزش ها شامل آشنایی بیشتر با خاموش کننده های دستی، پمپ های آتش نشانی، اصول امداد و نجات، حفاظت تنفسی، کف سازها، تصادفات جاده ای و اصول نجات در چاه بود.

احمدی انجام هزینه در بخش آموزش عمومی را نوعی سرمایه گذاری برای رسیدن به جامعه ای سالم و ایمن دانست.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, دیارآفتاب,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه