اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

گزارش کار بابک زنجانی آماده شد

گزارش کار بابک زنجانی آماده شد
وکیل متهم نفتی از آماده شدن گزارش کار ۴۵ روزه بابک زنجانی برای ارائه به دادگاه برای پرداخت بدهی هایش خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مهر ، رسول کوهپایه زاده با بیان اینکه بیست و پنجمین دادگاه رسیدگی به پرونده موکلم بر اساس اعلام دادگاه روز سه شنبه (فردا) برگزار می شود، گفت: این دادگاه علنی بوده و در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب مانند قبل برقرار است. البته قرار بود دادگاه بعد از مهلت یک ماهه به موکلم برای پرداخت بدهی ها تشکیل شود اما دو هفته تا پایان مهلت قانونی مانده است. با این حال گزارش کار بابک زنجانی از اقداماتی که در ۴۵ روز گذشته برای تسویه حساب انجام داده تحویل قاضی می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی افزود: نهادهای امنیتی و دادگاه در جریان کامل اقدامات موکلم در این ۴۵ روز هستند. اما مورد بحث این است که اگر گفته می شود تحریم ها برداشته شد، این مسئله تا عملیاتی شدن آن، کمی فاصله دارد و هنوز بانک های معتبر دنیا با احتیاط کاملی با ایران کار می کنند و طلب های عمده ما هنوز وصل نشده است.

,

کوهپایه زاده گفت: بابک زنجانی اراده جدی برای پرداخت بدهی خود دارد. در هر حال بعد از برگزاری این دادگاه، بر اساس قانون، متهم برای آخرین بار می تواند از خود دفاع کند و بعد هم اگر نیاز به کارشناس نباشد دادگاه وارد صدور رای می شود.

,

انتهای پیام/بخ

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه