logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نماینده مردم سیستان در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا؛

بکارگیری و اشتغال بازنشسته ها یک اشتباه بزرگ است

بکارگیری و اشتغال بازنشسته ها یک اشتباه بزرگ است
نماینده مردم سیستان با اشاره به اینکه بکارگیری بازنشسته ها یک اشتباه بزرگ است، افزود: حتی در مسولیت ها هم بکارگرفتن آنها اشتباه است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در وضعیت کنونی که آمار ازدواج و فرزندآوری در کشور به شدت نزول پیدا کرده است، بهارستانی ها با موافقت اشتغال دوباره بازنشسته ها فاصله جوانان برای دست یافتن به رویاهای ازدواج و فرزند آوری آنها را بیشتر کردند، رویاهای که با وجود شرایط اقتصادی و تورم بالا دست نیافتنی شدند.
در روزهای اخیر، مجلس در مصوبه ای شرایط جدیدی را برای اشتغال سالمندان و بازنشسته ها اعلام کرد که در نهایت با وجود برخی ممنوعیت‌ها، اما راه برای تفاسیر گوناگون دستگاه ها و روزنه هایی که بتوان ادامه اشتغال بازنشسته ها را در بخش‌های مختلف تضمین کرد، وجود دارد.

سید باقر حسینی نماینده مردم سیستان در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا در خصوص طرح جدید مجلس در بکارگیری بازنشسته ها با بیان اینکه من از مخالفین این طرح بودم، گفت: این طرح را ظلم به جامعه تحصیل کرده و جوان می داند.

نماینده مردم سیستان با اشاره به اینکه بکارگیری بازنشسته ها یک اشتباه بزرگ است، افزود: حتی در مسولیت ها هم بکارگرفتن آنها اشتباه است.

حسینی بیان کرد: در هر رده ای حتی در وزارت خانه ها از کسانی که تجربه دارند به عنوان مشاور روزی نهایتا ۲ ساعت می توانند، استفاده کنند.

وی با بیان اینکه به برکت انقلاب اقدامات خوبی در کشور صورت گرفته است، اظهار داشت: مشکل اساسی در سیستان با توجه به خشکسالی های پی در پی اشتغال جوانان است.

نماینده مردم سیستان با بیان اینکه راه اندازی کارخانه لاستیک سازی سیستان که بستر آن آماده شده است، گفت: متاسفانه موانع استانی سدی در افتتاح و کلنگ زنی این پروژه اشتغالزایی در سیستان ایجاد کرده است.


انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
, اوشیدا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه