اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

خبر ابتکار از کاهش سطح دریاچه ارومیه؛

آیا ستاد احیای دریاچه کم کاری کرده است؟

آیا ستاد احیای دریاچه کم کاری کرده است؟
معصومه ابتکار رئیس سازمان حفاظت محیط زیست کشور امروز در دانشگاه تبریز از کاهش سطح آب دریاچه ارومیه خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از آناج، معصومه ابتکار امروز در دانشگاه تبریز از تسریع روند خشک شدن دریاچه ارومیه خبر داد که از این سخن وی این طور برداشت می شود که عملاً هیچ اقدامی برای احیای دریاچه صورت نپذیرفته و یا همه اقدامات در راستای احیا، پوچ و بیهوده بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آناج,

ستاد احیاء که وظیفه برنامه ریزی برای احیای دریاچه ارومیه را بر عهده دارد مدت هاست که با صرف هزینه های کلان گزارش هایی از افزایش آب دریاچه می دهد در حالی که گزارش های منتشر شده و سخنان امروز معصومه ابتکار چیزی غیر از آن را نشان می دهد.

,

ستاد احیای دریاچه ارومیه که تا کنون نزدیک به 1000 میلیارد تومان برای احیای دریاچه ارومیه هزینه کرده قرار است برای مطالعه طرح انتقال آب خزر به دریاچه نیز 1000 میلیارد دیگر اعتبار تخصیص دهد ، گزارش های ضد و نقیضی از عملکرد دولتمردان به گوش می رسد؛ به طوری که دبیر ستاد احیای دریاچه ارومیه در شهر ارومیه کاندیدای مجلس شورای اسلامی شده و شائبه انتخاباتی بودن اعتبارات دریاچه را بالاتر می برد.

,

با این همه با توجه به اظهارات امروز معصومه ابتکار در دانشگاه تبریز مبنی بر اینکه سطح آب کاهش یافته و رسوب نمک بالاتر رفته است و همچنین بر اساس آمار کاهش سطح آب دریاچه ارومیه ، باید پرسید که ستاد احیای دریاچه ارومیه مشغول چه کارهایی است.

,

انتهای پیام/م

, انتهای پیام/م]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه