logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

همایش «علوم زمین، دریا و آب‌های بین‌الملل» در چابهار برگزار شد

همایش «علوم زمین، دریا و آب‌های بین‌الملل» در چابهار برگزار شد
سی و دومین گردهمایی و نخستین کنگره بین المللی تخصصی علوم زمین با همکاری دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار در تالار وحدت این دانشگاه آغاز شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانابه نقل از چهاربهاران،نخستین همایش بین‌المللی علوم زمین، دریا و آب‌های بین‌الملل در جمع مهمانان خارجی از کشورهای بلژیک، انگلستان،هندوستان و مسوولان کشوری برگزار شد.
دبیر اجرایی همایش بین‌المللی علوم زمین، دریا و آب‌های بین‌الملل  گفت: برگزاری این همایش در این سطح یک اتفاق بسیاربزرگ و مهم برای شناساندن هرچه بهتر توانمندی های آبهای سواحل مکران درابعاد بین المللی خواهد شد.
دکتر مرضیه لک افزود: محورهای همایش اقیانوس‌شناسی و آب‌های بین‌الملل و جنوبگان با موضوعیت فیزیک و شیمی دریا، زیست‌شناسی دریا، محیط زیست و آلودگی دریا، دریاچه‌ها و تالاب‎ها، جنوبگان و اهمیت آن و ژئوفیزیک دریا است.
وی با اشاره به سهم زیر صفر درصدی ایران در استفاده از آبهای بین المللی تصریح کرد: دو سوم کره زمین را آب احاطه کرده که از این مقدار۶۰درصد این آب ها بصورت بین المللی و مشاع در اختیار تمامی کشورهایی که قابلیت دسترسی به آبهای آزاد بین المللی را دارند قرار داشته که متاسفانه سهم ایران اسلامی با دارا بودن سواحل بکر و عظیم مکران زیر صفر است.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار اظهار داشت: از تعداد کل مقالاتی که به دبیرخانه همایش ارسال شده، تعداد ۶۰ مقاله برای ارائه پذیرفته شده است.
کیانی‌مقدم اضافه کرد: حدود ۲۰ مقاله به صورت سخنرانی و مابقی به صورت پوستر در این همایش یکروزه ارائه می‌شود.
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی دانا, چهاربهاران,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه