اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

کبری خزعلی:

محترم شمردن زنان خیابانی توسط برخی مسئولان دردآور است/غفلت از سنگر خانواده جامعه را به فساد می کشاند

محترم شمردن زنان خیابانی توسط برخی مسئولان دردآور است/غفلت از سنگر خانواده جامعه را به فساد می کشاند
رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد:در عاشورا امسال از سوی برخی از مسئولان سخنانی مبنی بر محترم‌شمردن زنان خیابانی و حقوق آنان گفته می‌شود که قلب انسان را به درد می‌آورد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کبری خزعلی رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفت و گو با زنان خبر با اشاره به اهمیت موضوع خانواده بیان داشت: جنگ و تحریم‌های اقتصادی باعث لرزیدن پشت رهبر معظم انقلاب نشد اما در مورد جنگ جمعیتی و از بین بردن نسل انقلابی، مؤمن و سادات رهبری اذعان می‌کنند که «اسلام در خطر است، کشور در خطر است».

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کبری خزعلی رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی در گفت و گو با,  , زنان خبر,  , با اشاره به اهمیت موضوع خانواده بیان داشت: جنگ و تحریم‌های اقتصادی باعث لرزیدن پشت رهبر معظم انقلاب نشد اما در مورد جنگ جمعیتی و از بین بردن نسل انقلابی، مؤمن و سادات رهبری اذعان می‌کنند که «اسلام در خطر است، کشور در خطر است».,

وی افزود: ما تمامی تهدیدهای سیاسی، نظامی و اقتصادی پشت سر گذاشتیم اما هرگز این کلمات را از رهبرانمان نشنیدیم؛ ایشان پس از اینکه بحث تهاجم و جنگ نرم را بسیار گسترده مطرح و ما را به اقدام جدی در مقابل آن دعوت می‌کنند در مرحله بعد به موضوع نفوذ می‌پردازند.

,

خزعلی ادامه داد: ما در این انقلاب با روح الهی امام و شنیدن آیه ...إِنَّ اللَّهَ لا یُغَیِّرُ ما بِقَومٍ حَتّىٰ یُغَیِّروا ما بِأَنفُسِهِم... بیدار شده و غیرتمندانه برای ایران، جهان اسلام و بشریت، تغییر و تحولی تمدن‌ساز را رقم زدیم و آیه «یا أَیُّهَا الَّذینَ آمَنُوا اصْبِرُوا وَ صابِرُوا وَ رابِطُوا وَ اتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ، اى کسانى که ایمان آورده‌‏اید! (در برابر مشکلات و هوس‌ه،) استقامت کنید! برای ما دلگرمی است.

,

رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی اظهار داشت: مسائل فرهنگی همیشه مهم بوده و هست و دشمن نیز بعد از جنگ برای نفوذ درون کشور حوزه فرهنگ را نشانه قرار داد و نفوذ فرهنگی خود را آغاز کرد و همانگونه که رهبر معظم انقلاب می‌فرمایند بحث نفوذ بسیار مهم بوده و باید آن را جدی گرفت اما در این میان نفوذ فرهنگی از دیگر ابعاد نفوذ مهم‌تر است.

,

وی بیان داشت:  نفوذ و تغییر سبک زندگی جامعه از سوی دشمن با جدیت پیگیری می‌شود به گونه‌ای که آنتن ماهواره بر بام خانه‌هاست و مادر همچنان غافل است و نمی‌تواند فضای منزل را مدیریت کند.

,

خزعلی گفت: امام(ره) همواره به حضور بانوان دوشادوش آقایان در موقعیت‌های سیاسی و اجتماعی با تأسی به اهل بیت(ع) توصیه می‌کردند و حضور زنان در جامعه لازم است اما تا حدی که به خانواده آسیب وارد نشود.

,

رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی مطرح کرد: متأسفانه پس از انقلاب از یک سنگر بزرگ به نام خانواده غافل شدیم و رهبر معظم انقلاب سال‌هاست در خصوص موضوع خانواده فراخوان جدی داده‌اند اما این موضوع همچنان از نظرها مغفول مانده و آنطور که باید بدان پرداخته نمی‌شود و کم توجهی به این حوزه باعث بروز فساد در جامعه می شود.

,

وی تاکید کرد:  ما در شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص آمار بالای طلاق پیشنهادات جدی مطرح کرده و گفتیم این موضوع حتی در صورت تخصیص اعتبار بالا نیز باید به صورت جدی پیگیری و در نهایت به یک مطالبه مردمی تبدیل شود تا به سرانجام برسد.

,

خزعلی یادآور شد: در عاشورا امسال از سوی برخی از مسئولان سخنانی مبنی بر محترم‌شمردن زنان خیابانی و حقوق آنان گفته می‌شود که قلب انسان را به درد می‌آورد و این در حالی است که  وجود 12 میلیون جوان مجرد و پنج میلیون زن مطلقه و ازدواج‌نکرده، وخامت حوزه فرهنگی را اثبات می‌کند و در کل هم دوسوم مراجعان زنان خیابانی را متأهلان تشکیل می‌دهند که تعالیم اسلام و قرآن کریم نیز به تندی پاسخ این موضوع را می‌دهد.

,

رئیس شورای فرهنگی و اجتماعی زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی تصریح کرد: این موضوعات جزو پروژه چتری دشمن به شمار می‌رود به گونه‌ای که سازمان یونیسف و بسیاری از نظریه‌پردازان آمریکایی به کرات به آن اذعان می‌کنند چرا که جامعه‌ای که غرق در اعتیاد و فساد باشد نمی‌تواند در مقابل دشمن ایستادگی کند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه