اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

دستور جهانگیری برای تدوین راهبردهای اقتصادی

دستور جهانگیری برای تدوین راهبردهای اقتصادی
معاون اول رییس جمهور با اشاره به اهمیت برون گرایی در موضوع اقتصاد مقاومتی، بر شناسایی موانع صادرات، افزایش همکاری‌های بین المللی به منظور افزایش صادرات غیر نفتی تاکید کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری،  اسحاق جهانگیری عصر امروز(دوشنبه) در جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی که در خصوص پروژه های پیشنهادی برنامه ملی «پیش برد برون گرایی اقتصاد» برگزار شد، تصریح کرد: در پیش برد برون گرایی اقتصاد که یکی از مولفه های آن توسعه صادرات است، ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی از دستگاه ها حمایت خواهد کرد و هیچ نهاد یا فردی نمی تواند مانع از اجرای برنامه های مصوب شود و همه باید خود را با تصمیمات ستاد هماهنگ کنند چراکه مسئولیت اصلی فرماندهی اقتصاد مقاومتی با این ستاد است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی ضرورت تدوین راهبردهای مشخص در خصوص سطح و نحوه مناسبات اقتصادی و تجاری با کشورهای مختلف دنیا از سوی دستگاه های ذی ربط را خاطرنشان ساخت و از دستگاه های دولتی خواست تا شرایط را برای شکل گیری شرکت های بزرگ و بخش خصوصی قدرتمند در داخل به منظور حضور در عرصه تجارت بین المللی را فراهم آورند.

معاون اول رییس جمهور تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران باید به جایگاه واقعی خود در زنجیره اقتصاد جهانی دست یابد و اقتصادش بنحوی به اقتصاد جهانی گره بخورد که قطع ارتباط با ایران برای کشورهای دیگر ناممکن و هزینه بر باشد.

در این جلسه که وزرای نفت، راه و شهرسازی، نیرو، اقتصاد و دارایی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ،صنعت،معدن و تجارت و رییس سازمان برنامه و بودجه و معاون علمی و فناوری، معاون اجرایی،  معاون امور مجلس رییس جمهور و رییس سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری حضور داشتند، گزارشی از تدوین چندین طرح در حوزه های مختلف بانکی و سرمایه ای ، صنعتی، زیربنایی با هدف برون گرا کردن اقتصاد ارایه و پیرامون نحوه بهتر اجرایی شدن برنامه ها بحث و تبادل نظر انجام شد.

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه