logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

آشنایی با نامزدهای مجلس خبرگان رهبری در آذربایجان غربی/ شیخ جواد مجتهد شبستری

آشنایی با نامزدهای مجلس خبرگان رهبری در آذربایجان غربی/ شیخ جواد مجتهد شبستری
بنا به تعبیر رهبر معظم انقلاب انتخابات مجلس خبرگان رهبری، مهمترین انتخابات محسوب می شود و باید با حساسیت ویژه ای به آن پرداخت، در این راستا اروم نیوز با هدف فرصتی برابر برای معرفی کاندیداها و آشنایی مردم گام برمی دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از اروم نیوز، حجت الاسلام والمسلمین شیخ جواد مجتهد شبستری در سال 1345 در خانواده ای متدین و اهل علم دیده به جهان گشود و رسم و علم و ادب را از پدر بزرگوارش آیت الله محسن مجتهد شبستری نماینده ولی فقیه در آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز آموخت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اروم نیوز,



 

,
,
,

حجت الاسلام والمسلمین شبستری از نوادگان آیت الله العظمی حاج میرزا کاظم مجتهد شبستری از مراجع تقلید آذربایجان است و به واسطه چنین خاندان پاک سرشتی در سال 1363 سیره علمای دین را برگزید و وارد حوزه علمیه آیت الله مجتهد تهرانی شد.

شبستری مقدمات علوم دینی و بخشی از فقه و اصول و دروس اخلاق را از محضر آن مرحوم و اساتید برجسته تهران فرا گرفت.

در سال 1368 برای تکمیل تحصیلات دینی وارد حوزه علمیه قم شد و در نزد عالمان بزرگی همچون آیات عظام میرزا جواد آقاتبریزی، وحید خراسانی و جوادی آملی دروس فقه، اصول، تفسیر و فلسفه را بهره مند شد و بیش از بیست سال است که به عنوان مدرس حوزه و دانشگاه در طریقت علم و دین مبادرت ورزیده و در حوزه علمیه قم و جامعه المصطفی العالمیه طلاب وارسته ای را تربیت کرده است.

آثار پژوهشی و مقالات متعدیی در زمینه های مختلف از وی منتشر شده و همچنین دهها رساله و پایان نامه را راهنمایی و داوری کرده است.

حجت الاسلام والمسلمین جواد مجتهدشبستری با آغاز هجمه دشمن بعثی به میهن اسلامی مان، رزم در جبهه ها را پیش گرفته و همراه رزمندگان و ایثارگران شد.

وی تاکنون در کنار تدریس، تبلیغ و تربیت طلاب، عضویت در مجمع نمایندگان طلاب حوزه علمیه قم و بسیج اساتید و نخبگان حوزه قم را در کارنامه خود دارد.

شبستری درباره ورود به عرصه رقابت انتخابات مجلس خبرگان رهبری اعتقادش بر این است که هر آنچه شرط سلامت و دیانت در جامعه اسلامی است باید به کرسی اندیشه ها بنشاند و از کیان انقلاب اسلامی و حریم ولایت در عرصه سیاسی صیانت کند.

به گفته خودش این مهم تنها انگیزه ای است که وی را برای حضور در مجلس خبرگان رهبری متعهد ساخته است.

اروم نیوز سلسله گزارشهایی از دیگر کاندیداهای خبرگان رهبری در روزهای آینده منتشر خواهد کرد. منتظر باشید...

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه