اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

پاسخ مهاجم سابق پرسپولیس به مظلومی

پاسخ مهاجم سابق پرسپولیس به مظلومی
مهاجم اسبق تیم فوتبال پرسپولیس گفت: صحبت برخی مربیان درباره داوری‌های پرسپولیس به نوعی فرار رو به جلو حساب می‌آید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن خلیلی در گفت‌وگو با فارس، در خصوص اظهارات پرویز مظلومی سرمربی تیم استقلال پس از باخت این تیم مقابل نفت که مدعی شده بود داوری‌ها به سمت تیمی خاص چرخیده، گفت: به نظرم این صحبت‌ها فرار رو به جلو است. این نکته‌ای است که در این صحبت‌ها به چشم می آید. البته خدا را شکر داوری‌های ما سالم است و این موضوع اثبات شده اما در تمام بازی‌های فوتبال در سراسر دنیا اشتباهات داوری رخ می‌دهد چرا که داور باید در لحظه تصمیم‌گیری کند و قطعا هر چه جو استادیوم سنگین تر باشد تصمیم‌گیری هم سخت‌تر خواهد بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی ادامه داد: به شخصه معتقدم که داوران آبرو و حیثیت خود را برای یک بازی از بین نمی‌برند. شاید برخی بخواهند با اظهاراتی هجمه‌ای روی پرسپولیس بیاورند اما همه کسانی که فوتبال می بینندو آن را متوجه می‌شوند می‌دانند که عمده اشتباهات داوری به ضرر پرسپولیس بوده است و حتی گلی که در سایپا خوردیم مشکوک به خطا بود و اگر قرار بود داوری‌ها به سود پرسپولیس باشد داور بازی می‌توانست صحنه گل سایپا را خطا بگیرد و کسی هم خرده‌ای به او نمی‌گرفت.

,

مهاجم اسبق پرسپولیس تصریح کرد: به هر حال پرسپولیس پرطرفدارترین تیم ایران و حتی آسیاست و همواره درباره این تیم این صحبت‌ها مطرح شده و خواهد شد. حواشی همیشه در کنار پرسپولیس است و مهم ترین عامل در حال حاضر برای بازیکنان این است که تمرکز خود را در بازی‌ها حفظ کنند تا از فرصت‌های به دست آمده در جریان بازی استفاده کنند. به نظرم با توجه به رشدی که پرسپولیس نسبت به ابتدای فصل کرده صحبت برخی مربیان یک نوع فرار رو به جلو حساب می‌شود.

,

خلیلی درباره اینکه چقدر شانس قهرمانی برای پرسپولیس قائل است، افزود: از بعد از آخرین قهرمانی پرسپولیس این تیم متأسفانه هر سال درگیر حاشیه‌های گوناگون بوده به طوری که یک سال بازیکن خوب داشته اما مشکلات مالی داشته یا یک سال مشکل مالی نداشت اما مشکل فنی داشت اما به نظرم امسال تنها سالی است که تیم بدون حاشیه به کارش ادامه می‌دهد و فقط حمایت هواداران در این روزها لازم است که خوشبختانه در چند بازی اخیر پرسپولیس بالای 80-70 هزار تماشاگر به استادیوم می‌آید و این موضوع هم به خاطر بازی‌های زیبای پرسپولیس است. البته امتیازهای زیادی هم به راحتی از دست دادیم و این مسئله کار را سخت‌تر کرده است اما هنوز هم فرصت جبران هست و بازیکنان باید تا آخرین دقیقه از آخرین بازی تمرکز خود را حفظ کنند تا در نهایت قهرمان شوند.

,

انتهای پیام/آ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه