logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

هوای 5 کلان شهر در شرایط ناسالم قرار دارد

هوای 5 کلان شهر در شرایط ناسالم قرار دارد
مرکزکنترل و پایش محیط زیست کشور امروز دوشنبه اعلام کرد: هوای کلان شهرهای تهران، کرج، اهواز، اصفهان و تبریز ناسالم است و مشهد و شیراز در شرایط سالم قرار دارند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ایرنا، براساس اطلاعات دریافتی از سایت ماهواره اروپایی Eumetsat ، تحلیل وضعیت گرد و غبار از ساعت 8 صبح دوم اسفند ماه تا 8 صبح سوم اسفندماه به دلیل پوشش ابر در حال عبور در نیمه شمالی و غربی، حاشیه دریای خزر و شمال شرق کشور امکان پذیر نبود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


از حدود ساعت 15 دیروز در سایر مناطق کشور گرد و غبار محلی با غلظت قابل توجهی قابل مشاهده بود که تا نیمه شب کمی افزایش غلظت داشت و تا صبح به همان شرایط باقی ماند.

مجید آزادی مدیر گروه پژوهشی و هواشناسی دینامیک و هم دیدی پژوهشکده هواشناسی و علوم جوی نیز به خبرنگار علمی ایرنا گفت: سرعت کنونی باد در تهران 6 متر بر ثانیه ( 22 کیلومتر بر ساعت)، میزان دید افقی بیش از 10 کیلومتر و رطوبت نسبی 14 درصد است.

وی اظهار کرد: هوای کنونی تهران ابری با بیشینه دمای 19 و کمینه 14 درجه سانتیگراد در 24 ساعت گذشته اعلام شده است.

آزادی گفت: هوای تهران برای 24 ساعت اول کمی ابری و غبارآلود در شهرهای جنوبی باد و گرد وخاک، 24 ساعت دوم کمی ابری درپاره ای نقاط غبارآلود در شهرهای جنوبی باد وگرد وخاک و 24 ساعت سوم ابری و بارش باران و وزش باد شدید پیش بینی شده است، دمای کنونی تهران 20 درجه سانتیگراد و جهت باد جنوب شرقی گزارش شده است.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه