logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

ممنوعیت فروش داروی لاغری در عطاری‌ها

ممنوعیت فروش داروی لاغری در عطاری‌ها
مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآورده های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو گفت: تبلیغ و فروش داروهای ترک اعتیاد، چاقی و لاغری و جنسی در عطاری ها ممنوع و تخلف است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان غذا و دارو؛ امیر حسین جمشیدی اظهارداشت: داروهای طبیعی به گونه ای نیستند که یک گیاه را برداریم و به صورت جوشانده مصرف کنیم؛ بلکه در حال حاضر فرآورده های گیاهی و طبیعی داریم که نمونه آنها در داروی شیمیایی وجود ندارد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه اطلاع رسانی سازمان غذا و دارو,


وی افزود: تبلیغ و فروش داروهایی از جمله داروهای ترک اعتیاد، چاقی و لاغری و جنسی در عطاری ها ممنوع و تخلف است.

جمشیدی اظهار داشت: بیشترین چیزی که می تواند ما را در کنترل اینکه مطمئن شویم امنیت فکری در مصرف کننده ایجاد کرده ایم که فرآورده ای که مصرف می کند فرآورده مطقا بی خطر و کاراست باید از کارا بودن و عوارض جانبی نداشتن آن و اینکه اثر سوء نداشته باشد مطمئن شویم و به صورت کلی از تمامی مشخصات فرآورده باید مطمئن شویم.

وی افزود: ترویج و فرهنگ سازی اینکه مصرف کننده فرآورده را از مکان های معتبر تهیه کند بسیار مهم است.

جمشیدی گفت: چاقی یکی از بیماری های امروزی است که متاسفانه برای درمان این بیماری تبلیغات نادرستی در فضاهای غیر معتبر و مجازی می شود. شک نکنید اگر تبلیغی به برخی داروها می شود که «به سرعت چاقی درمان می شود» غیر مجاز است و واقعیت ندارد.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه