logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

با صدور پیامی/

فرماندار قوچان از حضور حداکثری مردم این شهرستان در انتخابات تقدیر کرد

فرماندار قوچان از حضور حداکثری مردم این شهرستان در انتخابات تقدیر کرد
فرماندار قوچان طی پیامی از حضور پر شور مردم ولایی شهرستان قوچان در انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره خبرگان رهبری تقدیر و تشکر کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  قوچان خبر، علیرضا قامتی با صدور پیامی از حضور پرشور مردم این شهر در انتخابات تقدیر کرد.
در این پیام آمده است:

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قوچان خبر,
,

بسمه تعالی
من لم یشکر المخلوق لم یشکر الخالق

,
,


باردیگر مردم شریف و ولایتمدار شهرستان قوچان دوشادوش سایر ملت فهیم و آگاه ایران اسلامی با حضور باشکوه در انتخابات دهمین دوره مجلس شورای اسلامی و پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری ،حماسه ای بی نظیر و عظیم را در منظر جهانیان خلق نموده و با خلق حماسه ای زیبا و باشکوه در روز جمعه، هفتم اسفند ماه ، در پای صندوق‌های اخذ رای حماسه تاریخی دیگری را رقم زده و به ندای رهبر انقلاب لبیکی دوباره گفتند که مشت محکمی بر دهان یاوه‌گویان و بدخواهان این نظام بود.
بر ماست که در برابر این همه شور و شعور سر تعظیم فرود آوریم و شکرگذار خداوند متعال برای این همه لطف باشیم.
اینجانب ضمن تبریک این حماسه ماندگار به آحاد و اقشارمختلف مردم شریف شهرستان قوچان ،از تمامی اقشار مردم شهری و روستایی به ویژه خانواده معظم شهدا و ایثارگران، روحانیت معزز ، بسیجیان محترم ،نظامیان عزیز، دانشجویان و دانش آموزان، قشر عظیم فرهنگیان ، هنرمندان ، کارکنان ادارات ، کسبه و بازاریان، کشاورزان ، اصحاب قلم و رسانه و کلیه کسانی که به نحوی از انحاء با حضور آگاهانه خود حماسه دیگری آفریدند تقدیر و تشکر نموده و از اعضای محترم شورای تامین و کلیه عوامل برگزاری انتخابات اعم از هیئت های محترم نظارت، اجرایی، بازرسی و نیروهای نظامی و انتظامی و امنیتی و کلیه نامزدهای محترم انتخابات که شرایط مطلوب برگزاری پرشور و حماسی را خلق نمودند ، کمال تشکر و امتنان را دارم.
در پایان آرزوی سربلندی و اعتلاء ایران اسلامی تحت توجهات حضرت بقیه الله الاعظم (عج)و رهبری عالمانه مقام معظم رهبری و سیاست های دولت تدبیر و امید را از خداوند متعال مسئلت می نمایم. 
 

,
,
,
,
,
,

      علیرضا قامتی
فرماندار شهرستان قوچان
و رئیس مرکز حوزه انتخابیه قوچان و فاروج

,
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه