logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  2. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  3. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  4. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  5. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  6. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  7. گسست میان ادعا و واقعیت
  8. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  9. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  10. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  11. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  12. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  13. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  14. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  15. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  16. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  17. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  18. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  19. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  20. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد

فرماندار شهرستان تبریز:

تبریز پاکیزه‌ترین و آراسته‌ترین شهر کشور، در ایام انتخابات

تبریز پاکیزه‌ترین و آراسته‌ترین شهر کشور، در ایام انتخابات
فرماندار تبریز گفت: تلاش و تمهیدات اتخاذ شده توسط شهرداری و سطح بالای فرهنگ مردم تبریز باعث شد تا مناظر آشفته و نازیبای رایج زمان انتخابات در این شهر اصلا به چشم نخورد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از تبریزبیدار، رحیم شهرتی فر با اعلام اینکه تبریز تمیز ترین شهر در ایام انتخابات بود خاطرنشان کرد:  در ایام انتخابات شهرداری سنگ تمام گذاشت و در کنار این مسئله، پاکیزگی و زیبایی شهر سطح بالای فرهنگ مردم تبریز را در ایام انتخابات به خوبی نشان داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تبریزبیدار,


فرماندار تبریز با اعلام اینکه در برخی موارد معدود هر چند تخلفات جزئی در نصب بنر های بزرگ داشتیم گفت: برخلاف دوره های گذشته دیوار نویسی و چسباندن تبلیغ و پوستر به در و دیوار مردم در این دوره مشاهده نشد و یا به صورت نادر گزارش شد و به همین دلیل هیچگونه شکایتی در این خصوص به فرمانداری واصل نشد.

شهرتی فر با تاکید بر اینکه در کنار سایر نهادهای دخیل در امر انتخابات، شهرداری تبریز با اجرای فضاسازی‌های اصولی در جای جای شهر، امکان تبلیغات منسجم و منظم نامزدهای انتخاباتی را فراهم کرد بوده افزود: فضاسازی اصولی و کافی شهرداری تبریز باعث شد شهر تبریز در ایام تبلیغات انتخابات متفاوت از سایر شهرهای ایران جلوه گر شود و رقابت انتخاباتی سالم و با نظم و انضباط شکل بگیرد.

فرماندار تبریز در پایان سخنانش با تقدیر از تلاش شبانه روزی ماموران شهرداری که در طول هفته برگزاری انتخابات به صورت شبانه روزی در راستای پاکیزگی شهر تلاش کردند اظهار داشت: نحوه و شکل تبلیغات انتخاباتی در شهر تبریز در این دوره می تواند نمونه و الگویی برای سایر شهرهای کشور باشد که در این میان تامین مکان ها و فضاسازی مناسب و اصولی توسط شهرداری در کنار جمع آوری سریع تبلیغات بعد از برگزاری انتخابات نمود بارزی داشته است.

,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه