logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

یک روان‌شناس:

خندیدن قدرت می‌خواهد نه دل شاد/ امروزتان را برای آینده‌ای که از آن خبر ندارید خراب نکنید

خندیدن قدرت می‌خواهد نه دل شاد/ امروزتان را برای آینده‌ای که از آن خبر ندارید خراب نکنید
یک روان‌شناس گفت: بسیاری از افراد فکر می‌کنند خندیدن برای افراد بدون مشکل است، اما من می‌گویم خندیدن قدرت می‌خواهد و فقط یک فرد قهرمان می‌تواند با داشتن مشکلات فراوان باز هم بخندد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش خبرنگار سینا، رفتار اغلب افراد به صورت مداوم با غم و شادی در حال تغییر است، همین امر باعث می‌شود افراد با تغییرات این چنینی گا‌هاً دچار بیماری‌های مختلفی از دسته اختلالات روانی شوند، که عوامل مختلف ژنتیکی، استرس‌های مختلف و نوع رفتار با دیگران در آن نقش بسیار مهمی را ایفا می‌کند.

متاسفانه افراد مبتلا به این بیماری‌ها بیشتر از اینکه به دنبال درمان بیماری خود باشند به دنبال پزشک بهتر و متخصص‌تری می‌گردند، در صورتی که اگر فقط اراده می‌کردند که بر بیماری روحی و روانی خود غلبه کنند قطعاً دنیایی شاد‌تر و پر از خوشبختی را برای خود می‌آفریدند.

دکتر ابراهیم میثاق، استاد مطرح روان‌شناسی کشور در گفت‌و‌گو با خبرنگار سینا گفت: از نعمت‌هایی که خداوند به شما داده استفاده کنید نه اینکه آنها را مصرف کنید؛ ارتباط موفق، خرد و شعور و درک بالا، سلامتی تن و روان مهم‌ترین عوامل خوشبختی هستند.

وی افزود: آرامش را هنگامی می‌توانید به دیگران انتقال دهید که خودتان از آن بهره‌مند باشید، خودتان را دوست داشته باشید، نه اینکه خدایی ناکرده خودپرست باشید؛ با خودتان مهربان باشید به چیزهای خوب فکر کنید؛ کسانی که منفی گرا و منفی بین هستند بدانند که با دست خودشان به سمت نابودی کشیده می‌شوند و جز دنیایی پر از تباهی چیز دیگری در انتظارشان نیست.

میثاق، با بیان این مطلب که در ابتدا ارتباطتان را با دیگران خوب کنید، تصریح کرد: در جامعه، خانه، خانواده، همکار و... لبخند ساده‌ترین هدیه شما به دوستان و اطرافیانتان است، خیلی از افراد فکر می‌کنند خندیدن یک دل شاد و بی‌مشکل می‌خواهد اما من می‌گویم خندیدن قدرت می‌خواهد و فقط یک قهرمان می‌تواند با داشتن مشکلات فراوان باز هم بخندد.

وی افزود: در هر شرایطی که هستید باید به خودتان احترام بگذارید و برای خود ارزش قائل باشید، رنگ و روی غم به خود نگیرید به مشکلات فکر نکنید و امروزتان را برای آینده‌ای که از آن خبر ندارید خراب نکنید.

میثاق، تاکید کرد: فرقی نمی‌کند که چقدر قرار است زندگی کنیم صد سال، پنجاه سال، یکماه یا یک روز؛ باید بهترین استفاده را از شرایط کنونی برد؛ هیچکس بدون مشکل نیست، هر شخصی باید با مشکلات گوناگونی دست و پنجه نرم کند اما فرد موفق کسی است که در همین شرایط بهترین دقایق را برای خویش فراهم سازد.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سینا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه