اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

بانوی محجبه قهرمان جهان:

وقتی که ارزش ها و باورهای دینی تحت الشعاع تصمیم مغرضانه فدراسیون جودو می شود

وقتی که ارزش ها و باورهای دینی تحت الشعاع تصمیم مغرضانه فدراسیون جودو می شود
غرض ورزی مسئولین فدراسیون عامل اصلی حذف بنده از دور مسابقات بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از مشکات برین، چندی پیش متوجه شدیم خانم سمیه حیدری بانوی محجبه مدال آور المپیک جهانی و آسیایی، به دلیل تصمیم شورای فنی فدراسیون جودو، از مسابقات قهرمانی کشور جودو بانوان در تاریخ دوم اسفند سال جاری حذف شده است و تصمیم شورای فنی فدراسیون جودو بعد از پذیرش شدن و وزن کشی انجام شده، به گونه ای که این خانم ورزشکار استان بعد از انجام قرعه کشی حدود ساعت دوازده شب به همراه خواهرش از مسابقات حذف شده و تنها دلیلشان این بوده که این موضوع، تصمیم شورای فنی فدراسیون جودو است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, مشکات برین,
 
بعد از گذشت چند روز این مشکل را در روز سه شنبه ۶ اسفند ماه سال جاری از مسئولین مربوطه استان چهار محال و بختیاری پیگیر شدیم که بعضی از این مسئولین در جریان نبودند و اعلام کردندجهت پیگیری، روز ۳ شنبه را وقت ندارند و روز دیگری موضوع را بررسی می کنند و بعضی دیگر علت را نامعلوم اعلام نمودند و قول دادند که موضوع را پیگیری کنند که ما امیدواریم در انجام وظیفه مسئول باشند! گفتنی است تا امروز ۷ اسفند ماه مسئولی از استان به ما جواب قانع کننده نداده است.

درادامه پیگیری های انجام شده جریان را از خانم سمیه حیدری پیگیر شدیم، که وی
به خاطر عرق ملی که به استانم داشتم بر خلاف اصرار های مسئولین که تصمیم داشتن من ازتهران شرکت کنم، از استان خودم با مجوزی که سند آن وجود دارد شرکت نمودم ولی متاسفانه غیرمنصفانه حذف شدم.
دلیل حذف از دور مسابقات قهرمانی کشور را این چنین بیان کرد: متاسفانه غرض ورزی مسئولین فدراسیون عامل اصلی حذف بنده از دور مسابقات بود زیرا تصمیم داشتند استان لرستان به عنوان قهرمان کشور اعلام شود و با حذف من و خواهرم به این هدف رسیدند.

این قهرمان جهانی در اعتراض به گفته فدراسیون‌جودو که اعلام نموده، "وی بدون مجوز استانی در مسابقات کشوری حضور داشته است" اظهار کرد: اگر استان به ورزشکار اجازه حضور ندهند ورزشکار نمی تواند پذیرش شود و وزن کشی انجام شود در صورتی که من هم پذیرش شدم و هم وزن کشی انجام شد و قرعه من و خواهرم مشخص شد، من به خاطر عرق ملی که به استانم داشتم بر خلاف اصرار های مسئولین که تصمیم داشتن من ازتهران شرکت کنم، از استان خودم با مجوزی که سند آن وجود دارد شرکت نمودم ولی متاسفانه غیرمنصفانه حذف شدم.

بر اساس این گزارش، سمیه حیدری ورزشکار زن کوراش استان مان که چندی پیش درمسابقات فینال آسیایی در وزن منهای ۵۷ کیلوگرم با شکست برابر حریفی از ازبکستان به مدال نقره دست یافت و به خاطر حضوربا پوشش چادر روی سکوی قهرمانی درخششی فرا‌تر از درخشش مدال نقره داشت. افتخارآفرینی این دختر شایسته استان چهارمحال و بختیاری نه تنها به خاطر مدال نقره اش بود بلکه نشان داد که حاضر نیست برای دریافت مدال، ارزش ها و باورهای دینی خود را کنار بگذارد.

این عمل او موجب شد تا طی نامه ای از سوی دفتر رهبر معظم انقلاب مورد تقدیر قرار بگیرد. و نیز به دیدار با رهبر انقلاب برود و عملکرد او در روی سکو رفتن با چادر مورد تایید ایشان قرار بگیرد.

قابل توجه است رسانه های غربی به دلیل وحشتی که از تهاجم فرهنگی دختران محجبه ایرانی دارند تمام تلاش خود را به کار گرفته اند تا از نمایش چهره نمونه یک زن موفق و اجتماعی با رعایت حدود شرعی و اسلامی طفره روند و این رویداد ارزشمند را به تصویر نکشند.

وی در دور مسابقات قهرمانی جهان در ترکیه در وزن ۵۷ کیلوگرم به میدان رفت و موفق به کسب مدال برنز شد و این اولین مدال بانوان در مسابقات کوراش قهرمانی جهان بود.

انتهای پیام/
,
,
,
,
به خاطر عرق ملی که به استانم داشتم بر خلاف اصرار های مسئولین که تصمیم داشتن من ازتهران شرکت کنم، از استان خودم با مجوزی که سند آن وجود دارد شرکت نمودم ولی متاسفانه غیرمنصفانه حذف شدم.
,
به خاطر عرق ملی که به استانم داشتم بر خلاف اصرار های مسئولین که تصمیم داشتن من ازتهران شرکت کنم، از استان خودم با مجوزی که سند آن وجود دارد شرکت نمودم ولی متاسفانه غیرمنصفانه حذف شدم.
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه