logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری:

چهارمحال و بختیاری 540 شهید دانش‌آموز تقدیم کشور کرده است

چهارمحال و بختیاری 540 شهید دانش‌آموز تقدیم کشور کرده است
مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری گفت: استان چهارمحال و بختیاری با تقدیم ۵۴۰ شهید دانش‌آموز در طول دفاع مقدس نقش ارزنده‌ای در دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایفا نموده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اساتید برتر، بهروز امیدی مدیرکل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری در نشست هماهنگی برگزاری کنگره شهدای دانش‌آموز این استان با اعلام این خبر گفت: در نظر داریم پیش‌کنگره شهدای دانش‌آموز استان را همزمان با سراسر کشور در ۱۸ اسفندماه ۹۴ برگزار نماییم.

وی افزود: این پیش‌کنگره با محوریت ۵ آموزشگاه که بیشترین تعداد دانش‌آموز شهید را تقدیم انقلاب اسلامی نموده‌اند، برگزار می‌شود.

امیدی با اشاره به اینکه هنرستان فنی شماره یک، دبیرستان منصور کوهی، دبیرستان شهید استکی شهرکرد و هنرستان کشاورزی شمس‌آباد و دبیرستان شهدای بروجن بیشترین تعداد شهید دانش‌آموز را دارند، افزود: استان چهارمحال و بختیاری با تقدیم ۵۴۰ شهید دانش‌آموز در طول دفاع مقدس نقش ارزنده‌ای در دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی ایفا نموده است.

وی افزود: برگزاری مسابقات فرهنگی،دل‌نوشته‌های دانش‌آموزی، نماهنگ، دکلمه و اجرای سرود از جمله برنامه‌های این پیش‌کنگره است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اساتید برتر,
,
,
,
,
,
,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه