logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

برنامه های هفته منابع طبیعی در باشت تشریح شد

برنامه های هفته منابع طبیعی در باشت تشریح شد
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان باشت از برگزاری 12 برنامه فرهنگی، هنری، اجتماعی در هفته منابع طبیعی در این شهرستان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه خبری باشت نیوز، سامان گرجی در گفتگو با این پایگاه خبری گفت: با توجه به اینکه ۱۵ تا ۲۱ اسفند به نام هفته منابع طبیعی نامگذاری شده است، این اداره امسال نیز همچون سنوات گذشته برنامه‌های مختلفی به مناسبت این ایام در سطح شهرستان باشت اجرا خواهد کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, باشت نیوز,

 

,

رئیس اداره منابع طبیعی شهرستان باشت به تشریح برنامه‌های هفته منابع طبیعی در این شهرستان پرداخت و افزود: برگزاری همایش در مورد آموزه های دینی و فرهنگ سازی در باره ی منابع طبیعی در مساجد، غرس نهال در معابر روستاها، غبارروبی گلزار مطهر شهدا و سرکشی از خانواده های معظم شهدا از جمله این برنامه‌ها است.

,

 

,

وی افزود: همچنین توزیع نهال در بین مردم، شرکت در نماز جمعه و توزیع نهال در بین نمازگزاران، غرس نهال در چندآموزشگاه و آشنایی دانش آموزان با فرهنگ منابع طبیعی، برگزاری مسابقه انشاء نویسی در موضع منابع طبیعی و تقدیر از نفرات برتر، برگزاری اردوی جهادی توسط بسیج در رابطه با غرس نهال، گردهمایی نیروهای بسیج سازندگی در روز پنجم منابع طبیعی و اجرای کاشت نهال با مشارکت مردم و تقدیر از برگزیدگان و همیاران طبیعیت و نیز تقدیر از خبرنگاران فعال در زمینه منابع طبیعی از دیگر برنامه های این اداره در هفته درختکاری خواهد بود.

,

 

,

گرجی پور با بیان اینکه جشن روز درختکاری روز 15 اسفند در مکان تپه نورالشهدا برگزار خواهد شد، گفت: در روز بیستم نیز کلنگ زنی پروژه های مربوط به منابع طبیعی و آبخیزداری را در دستور کار خواهیم داشت.

,

 

,

انتهای پیام/ک

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه