logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

اندونزی خواستار خرید نفت از ایران شد

اندونزی خواستار خرید نفت از ایران شد
ایران و اندونزی هفته آینده درباره یک قرارداد احتمالی کوتاه مدت برای خرید روزانه ۱۲۰ هزار بشکه نفت برای مصرف در پالایشگاه جاوه مرکزی مذاکره خواهند کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رویترز، مقامات نفتی گفتند، ایران و اندونزی هفته آینده درباره یک قرارداد احتمالی کوتاه مدت برای خرید روزانه 120 هزار بشکه نفت برای مصرف در پالایشگاه جاوه مرکزی مذاکره خواهند کرد.

یک هیئت اندونزیایی به ریاست سودیرمان سید، وزیر نفت ونزوئلا هفته آینده  به تهران سفر می کند تا همچنین درباره قراردادهای احتمالی واردات ال پی جی از ایران و سرمایه گذاری های نفتی در این کشور رایزنی نماید.

ویجیاوان پراویراتماجا، نماینده اندونزی در اوپک گفت: «قیمت نفت خام ایران بسیار ارزان تر است... اما نفت ایران تنها با پالایشگاه کیلاکاپ (اندونزی) همخوانی دارد.»

یک مقام شرکت دولتی نفت و گاز پرتامینای اندونزی گفت، این شرکت به دنبال واردات روزانه 120 هزار بشکه نفت از ایران است.

به گفته پیراویراتماجا، ایران همچنین به شرکت پرتامینا پیشنهاد داده که در 5 بلوک نفتی و گازی سرمایه گذاری کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه