logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

صندوق قرض الحسنه نخودپزان ممقان ایجاد می شود

صندوق قرض الحسنه نخودپزان ممقان ایجاد می شود
با حضور آخوند زاده ریس صندوق کار آفرینی امید استان و مسئولین شهرستانی جلسه ای در فرمانداری آذرشهر با موضوعیت صندوق قرض الحسنه نخود پزان ممقان تشکیل شد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از توفارقان،آخوند زاده در جلسه ای که در فرمانداری آذرشهر با حضور فرماندار ، معاون فرماندار ، بخشدار ممقان و مدیرعامل و ریس هیات مدیره تعاونی نخودپزان برگزار شده بود گفت: صندوق پسته امسال تاسیس شده و پسته کاران ایران با عضویت در آن از تسهیلات ان بهره مند می شوند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی  در ادامه  از تخصیص ردیف اعتبار استانی مخصوص نخودپزان خبر داد و افزود: طرح کلی شهرک نخودپزان ممقان به تایید مدیرعامل کل کشور رسیده و به زودی اعتبار ملی به آن اختصاص خواهد یافت.

,

وی خاطر نشان کرد:این اعتبار از طرف تعاونی 50 میلیارد تومان درخواست شده است و در سال پیش رو با امضای تفاهنامه ای با تعاونی نخودپزان محقق خواهد شد.
در این جلسه نیز خبر عضویت تعاونی در انجمن نخود ایران به اطلاع حاضرین جلسه رسید. این عضویت در جلسه ای که در 3 اسفند در محل وزارت جهاد کشاورزی صورت گرفته بود مورد تصویب قرار گرفت.

,
,

انتهای پیام/م

,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه