logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

واکنش رییس کمیسیون اصل 90 به تحقیق و تفحص از بنیاد مستضعفان

واکنش رییس کمیسیون اصل 90 به تحقیق و تفحص از بنیاد مستضعفان
تحقیق و تفحص هیچ اشکالی ندارد و اگر در رابطه با این مورد اسناد و مدارک مستدلی وجود داشته باشد، هنگام تحقیق و تفحص برملا خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، به نقل از عصز خبر، یکی از نمایندگان مجلس پیگیر تحقیق و تفحص از بنیاد مستضعفان شده و آنرا دنبال می کند.این در حالی است چندی پیش اخباری از این نماینده مجلس منتشر شد که حکایت از آن دارد که این نماینده قطعه زمینی به مساحت 80 هزار متر به قیمت 50 میلیون تومان از بنیاد خریداری کرده که آنرا برای ساخت خانه جوان اختصاص دهد، اما پس از گذشت مدتی نه تنها در این زمین خانه جوان ساخته نشده، بلکه این زمین تفکیک و به قیمت بسیار بالا به فروش رسیده است. سازمان بازرسی کل کشور از این مطلب باخبر می شود و فسخ این معامله را اعلام و زمین را به بنیاد باز می گرداند و حتی در قوه قضاییه نیز پرونده ای در این مورد باز می شود که رای به نفع بنیاد مستضعفان صادر شده است. اما این نماینده به رییس بنیاد مراجعه و بر پس گرفتن این زمین اصرار می کند و تهدید می کند که در صورت همکاری نکردن، بحث تحقیق و تفحص از بیناد را در مجلس پیگیری خواهد کرد.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


اما در این رابطه محمدعلی پورمختار، رییس کمیسیون اصل 90 مجلس شورای اسلامی در گفت و گو با خبرنگار عصر خبر با تاکید بر اینکه تاکنون پرونده شکایتی در مورد این زمین خواری به کمیسیون ارجاع نشده است، گفت:تحقیق و تفحص هیچ اشکالی ندارد و اگر در رابطه با این مورد اسناد و مدارک مستدلی وجود داشته باشد، هنگام تحقیق و تفحص برملا خواهد شد.

,
,
, ,


وی با اعلام اینکه تحقیق و تفحص متشکل از گروهی است، گفت: تحقیق و تفحص در اختیار شخص خاصی نیست و هنگامی که کمیته آن مشخص شود، تمامی اسناد و مدارک از سوی هر شخصی که در آن مورد آگاهی داشته باشد، دریافت و پیگیری خواهد شد.

نماینده بهار و کبودرآهنگ با تاکید بر اینکه پس از تحقیق و تفحص نتیجه آن به صورت گزارش منعکس خواهد شد و هیچ کس نمی تواند مانع انتشارآن شود ،گفت: اگر بنیاد مستضعفان نیز در مورد این شخص اسناد و مدارکی داشته باشد، مطرح می شود و مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

وی با تاکید بر اینکه وقتی گزارش نهایی شد، کمیته تحقیق و تفحص یک رونوشت آنرا به کمیسیون اصل 90 ارایه خواهد داد، گفت: اگر اشخاص یا دستگاهی در این رابطه اعتراض یا مدرکی داشته باشد و کمیته آنرا نگرفته باشد، می تواند به کمیسیون اصل 90 ارایه دهد و اگر هر کسی سند و مدرکی داشته باشد می تواند به صورت شخصی یا دستگاهی به کمیسیون مراجعه کند.

پورمختار در پاسخ به اینکه اگر ثابت شود نماینده مجلس قصد داشته از موقعیت خود سوءاستفاده کند، چه اتفاقی خواهد افتاد، گفت: این از موارد سوءاستفاده از موقعیت شغلی است و با آن فرد برخورد خواهد شد. که راهکار آن در قالب آیین نامه تعریف و تعیین شده است.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/
 

,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه