اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

غذاهای چندش‌آور و هولناک+تصاویر

غذاهای چندش‌آور و هولناک+تصاویر
در بازاری در شمال سولاوسی در اندونزی غذاهایی به فروش می رسد که هم برای رهگذران آنجا و هم برای خریدارانش بسیار عادی است و حتی ممکن است دیدن آنها اشتهایشان را هم تحریک کند. اما این غذاها برای بسیاری از شهروندان جهان هم چندش آور است و هم هولناک.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا، در بازاری در شمال سولاوسی در اندونزی غذاهایی به فروش می رسد که هم برای رهگذران آنجا و هم برای خریدارانش بسیار عادی است و حتی ممکن است دیدن آنها اشتهایشان را هم تحریک کند. اما این غذاها برای بسیاری از شهروندان جهان هم چندش آور است و هم هولناک.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,

 

,
در شمال سولاوسی در اندونزی غذاهایی به فروش می رسد که هم چندش آور است و هم هولناک.

به گزارش روزگارنو، تاکنون ما گمان می کردیم که سبک غذا خوردن اقوام و ملت ها تا حدودی به شرایط طبیعی و فرهنگی یک منطقه وابسته است؛ اما ظاهرا نحوه به دست آوردن مواد غذایی و آماده سازی و پخت آنها هم کاملا امری بومی و منطقه ای است.

بنا بر این گزارش، در بازاری در شمال سولاوسی در اندونزی غذاهایی به فروش می رسد که هم برای رهگذران آنجا و هم برای خریدارانش بسیار عادی است و حتی ممکن است دیدن آنها اشتهایشان را هم تحریک کند. اما این غذاها برای بسیاری از شهروندان جهان هم چندش آور است و هم هولناک. این غذاها عبارتند از میمون، خفاش، گربه، سگ، خوک، موش، مار پیتون که برای ما تهوع آورند؛ اما این غذاها هولناک هم خواهند بود اگر بدانیم که این حیوانات زنده-زنده پخته شده اند و هنوز آثار درد-کشیدن در چهره آنها هست.

ریموند والش که از این غذاها عکس گرفته، می گوید: دیدن این حیوانات مرده و مثله شده راحت تر بود تا دیدن سگ هایی که در قفس این صحنه ها را می دیدند و به انتظار سرنوشت خود عصب می کشیدند.



































,
,
,
,
,
,
,
,
,


































, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,
,
, ,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه