logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  2. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  3. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  4. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  5. گسست میان ادعا و واقعیت
  6. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  7. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  8. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  9. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  10. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  11. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  12. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  13. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  14. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  15. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  16. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  17. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  18. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  19. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  20. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!

آخرین خبر از اصلاحات«بیمار استاندارد»+تصاویر

آخرین خبر از اصلاحات«بیمار استاندارد»+تصاویر
تهیه‌کننده سریال نوروزی شبکه سه، اصلاحات فیلمنامه این سریال که توسط بهرام توکلی نوشته شده است را ناچیز دانست و در عین حال گفت: فیلمنامه‌ای که آقای توکلی نوشته‌اند پرلوکیشن و پربازیگر است و ما در تولید دچار سختی‌هایی شدیم. اما با حجم کار بیشتر و کیفیت مناسب این سختی‌ها را گذراندیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ایسنا مسعود ردایی - تهیه‌کننده «بیمار استاندارد» - از آماده شدن 10 قسمت از این مجموعه خبر داد و درباره روند ساخت آن یادآور شد: عوامل مجموعه «بیمار استاندارد» قرار است تا نهم فروردین ماه سرکار باشند. اکنون 10 قسمت از مجموعه آماده شده است هر چند تعدادی از سکانس‌های مربوط به 10 قسمت اول در حال تصویربرداری است.

این تهیه‌کننده سپس درباره‌ی ورود بازیگران جدید به این مجموعه نیز گفت: به جز علیرضا خمسه که به عنوان آخرین بازیگری بود که به مجموعه اضافه شد، بازیگر جدیدی به «بیمار استاندارد» اضافه نشده است.
 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
آخرین خبر از اصلاحات «بیمار استاندارد» +تصاویر
 
, آخرین خبر از اصلاحات «بیمار استاندارد» +تصاویر,
,

او با اشاره به کمبود زمان برای تولید کارهای مناسبتی به ویژه مجموعه‌های نوروزی یادآور شد: همواره زمان برای تولید دو ماهه سریال‌ها کافی نیست اما باید از تلاش‌های دست‌اندرکاران تلویزیون تشکر کرد. در این زمینه جا دارد از مرکز گسترش فیلمنامه‌نویسی صداوسیما تشکر کرد که حمایت‌های خوبی از این مجموعه داشته‌اند.

مسعود ردایی در پایان درباره سریال‌های نوروزی اظهار کرد: خوشبختانه امسال تمام سریال‌های نوروزی سیما در شرایط خوبی تولید می‌شوند.
 

,
,
,
,
آخرین خبر از اصلاحات «بیمار استاندارد» +تصاویر
 
, آخرین خبر از اصلاحات «بیمار استاندارد» +تصاویر,
,

به گزارش ایسنا، سریال «بیمار استاندارد» درباره فردی تحصیلکرده رشته بازیگری است که با یک شیوه درمانی درگیر و وارد ماجراهایی می شود که تا به حال تجربه شان نکرده است.

بازیگران این سریال عبارتند از: بابک حمیدیان در نقش بهنام، جواد عزتی در نقش مسعود ، حسین محب اهری در نقش پوربنا، شیلا خداداد در نقش ترانه، پوریا پورسرخ در نقش حامد، روح اله کمانی در نقش شهاب و ، نیما شاهرخ شاهی در نقش مهرداد، عزت الله مهرآوران در نقش پدر بهنام، فریبا جدی کار در نقش مادر بهنام، افسانه چهره آزاد در نقش شهناز، علی رضا خمسه در نقش نصرت، مونا کرمی در نقش سحر، هومن حاجی عبداللهی در نقش داوود و امیر غفارمنش در نقش بابک، سیروس میمنت در نقش پدر سحر، امید روحانی در نقش دکتر نادری، بهناز اکبریان در نقش نگار، عاطفه باقری در نقش گلاره، افسانه ناصری در نقش مادر سحر، بهزاد کریمی در نقش شعبده باز، بهزاد خرازی در نقش بیژن، علی میلانی در نقش اسماعیلی و ... .
 

,
,
,
,
آخرین خبر از اصلاحات «بیمار استاندارد» +تصاویر
 
, آخرین خبر از اصلاحات «بیمار استاندارد» +تصاویر,
,

عوامل پشت دوربین این سریال نیز بدین شرح است: فرشاد گل سفیدی (مدیر تصویربرداری)، علی احمدی (مدیر صدابرداری)، عادل معصومیان (دستیار کارگردان)، علی جودی(برنامه ریز)، (دستیاران کارگردان)، مجید گودرزی (مدیر تولید)، امیر شیبان خاقانی (تدوین گر)، مهناز غنی (طراح لباس)، گلرخ حقیقی (طراح صحنه)، مانی اسکندری (طراح گریم) ، علی سعیدی (مدیر صحنه)، وحید شوکتی (منشی صحنه)، محمدرضا دلنوازی (جانشین تولید)، مجید لعل سنجیان(مدیر تدارکات)، ساناز بصیر( دستیار برنامه ریز) و حسام الدین خلوصی (عکاس).

این مجموعه‌ی نوروزی به نویسندگی بهرام توکلی و با کارگردانی سعید آقاخانی توسط مسعود ردایی در 14 قسمت 45 دقیقه ای برای پخش از شبکه سه در نوروز 95 در مرکز گسترش فیلم نامه نویسی صدا و سیما تهیه و تولید می‌شود.

آخرین خبر از اصلاحات «بیمار استاندارد» +تصاویر

آخرین خبر از اصلاحات «بیمار استاندارد» +تصاویر

,
,
,
,
, آخرین خبر از اصلاحات «بیمار استاندارد» +تصاویر,
,
, آخرین خبر از اصلاحات «بیمار استاندارد» +تصاویر]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه