logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

امام جمعه شهرری:

ایران از لحاظ قدرت موشکی هیچ مشکلی ندارد/آمریکا عصبانی بماند

ایران از لحاظ قدرت موشکی هیچ مشکلی ندارد/آمریکا عصبانی بماند
امام جمعه شهرری در خصوص قدرت نمایی سپاه با ساخت موشک های قدرتمند، ابراز کرد: امروز اگر دشمن اطراف ایران را حصار بکشد ما از جهت موشکی هیچ مشکلی نخواهیم داشت، آمریکا عصبانی باشد و از این عصبانیت بمیرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به گزارش پایگاه خبری تحلیلی ره به ری، حجت الاسلام و المسلمین سید علی شاهچراغی امام جمعه شهرری در خطبه های عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته که در مصلی بزرگ ری برگزار شد، ضمن توصیه نمازگزاران به تقوای الهی اظهار داشت: هر برکتی که در عالم هستی وجود دارد از یمن وجود حضرت فاطمه زهرا(س) است زیرا فاطمه حلقه اتصال بین انبیاء و امامت است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به گزارش پایگاه خبری تحلیلی , ره به ری, ، حجت الاسلام و المسلمین سید علی شاهچراغی امام جمعه شهرری در خطبه های عبادی سیاسی نماز جمعه این هفته که در مصلی بزرگ ری برگزار شد، ضمن توصیه نمازگزاران به تقوای الهی اظهار داشت: هر برکتی که در عالم هستی وجود دارد از یمن وجود حضرت فاطمه زهرا(س) است زیرا فاطمه حلقه اتصال بین انبیاء و امامت است.,

شاهچراغی با اشاره به بیانات رهبرمعظم انقلاب در جمع  اعضای خبرگان رهبری، گفت: سخنان امام خامنه ای در این جمع که دارای ابعاد مختلفی بود، شامل سه خواسته از مجلس خبرگان، دولت و دولت و مردم می باشد که از خواسته‌های ایشان از مجلس خبرگان این بود که این مجلس انقلابی باشد، انقلابی بماند و انقلابی عمل کند.

,

وی افزود: انقلابی بودن بدین معناست که انسان نباید اجازه دهد در مسیر انقلاب جریان‌هایی شکل بگیرد تا انقلاب را از اهداف و آرمان‌های خود دور کند.

,

امام جمعه شهرری با بیان اینکه نباید مردم عمارها را فراموش کنند، اضافه کرد: مقام معظم رهبری از عمارهایی همچون آیت الله مصباح، آیت الله یزدی و مرحوم آیت الله واعظ طبسی تقدیر به عمل آوردند و راه را به مردم نشان دادند تا کسی از مسیر حق خارج نشود.

,

شاهچراغی با اشاره به درخواست آیت الله خامنه ای از مسئولین دولت در به کار گیری اقتصاد مقاومتی، گفت: حضرت اقا بارها تاکید کردند که دولت اقتصاد مقاومتی را در رأس همه برنامه‌های اقتصادی خود قرار دهد چرا که اقتصاد مقاومتی کشور را در برابر دشمنان بیمه می‌کند و مانع از دخالت بیگانگان در امور اقتصادی کشور می شود.

,

وی با اشاره به خواسته دیگر مقام معظم رهبری از دولت، تصریح کرد: دومین درخواست ایشان از دولت، ارتقای سطح علمی بود تا پیشرفت و قدرت کشور تضمین شود و با تکیه بر علم و دانش، تولید و خودکفایی افزایش یابد.

,

امام جمعه شهرری با اشاره به خواسته‌ سوم رهبر معظم انقلاب از دولت، بیان داشت: دیگر خواسته امام خامنه‌ای صیانت از فرهنگ دینی بود؛ زیرا امروز دشمنان درصدد نابودی فرهنگ دینی و به ابتذال کشاندن فرهنگ کشور هستند.

,

شاهچراغی صیانت از فرهنگ دینی را دیگر خواسته امام خامنه ای از دولت عنوان کرد و افزود: امروز که دشمنان درصدد نابودی فرهنگ دینی و به ابتذال کشاندن فرهنگ کشور هستند لازم است بیش از پیش به حفظ ارزشهای فرهنگی پرداخته شود.

,

وی با اشاره به اینکه مساله نفوذ که بارها در سخنان رهبر معظم انقلاب بیان می شود، نشان از اهمیت موضوع دارد و اضافه کرد: نفوذ همواره از طریق دولت و ملت در زمینه های مختلف رخنه می کند تا بصورت نامحسوس به منافع خود دست یابد.

,

امام جمعه شهرری در خصوص قدرت نمایی سپاه انقلاب اسلامی با ساخت موشک های قدرتمند، ابراز کرد: امروز اگر دشمن اطراف ایران را حصار بکشد ما از جهت موشکی هیچ مشکلی نخواهیم داشت، آمریکا عصبانی باشد و از این عصبانیت بمیرد.

, آمریکا عصبانی باشد و از این عصبانیت بمیرد.,

وی در پایان به سالروز تشکیل بنیاد شهید به فرمان حضرت امام(ره) اشاره و خاطرنشان کرد: باید در این روز که به نام شهید نامگذاری شده است و همچنین تمام ایام سال از خانواده معظم شهدا، ایثارگران و آزادگان به نحو شایسته ای تجلیل و تکریم شود چرا که امنیت امروز در انقلاب اسلامی را مدیون شهدا هستیم.

,

انتهای پیام/

,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه