اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

آسیب‌های روحی و روانی حوادث آخرسال؛

خلأ روانی علت روی آوردن نوجوانان به رفتارهای پر خطر در چهارشنبه آخر سال است

خلأ روانی علت روی آوردن نوجوانان به رفتارهای پر خطر در چهارشنبه آخر سال است
کارشناس ارشد روانشناسی گفت: آسیب های جسمی که بر اثر آتش بازی ایجاد می شود به مرور بر طرف می شود، اما آسیب های روحی و روانی ناشی از لطمات جسمی می تواند تا سالهای طولانی برای فرد ماندگار بماند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ناهید زرگرانی، در گفتگو با خبرنگار گوهرشادنیوز، در خصوص آسیب های روانی ناشی از لطمات جسمی آتش بازی چهارشنبه آخرسال گفت: آسیب های روحی اثرات ماندگارتری نسبت به لطمات جسمی دارند و نمی توان آن را با هیچ نوع  آسیبی مقایسه کرد.


زرگرانی، دست زدن به کارهای خطرناک و هیجان آور برای تجربه لحظات شاد و مفرح را کاری غیر عقلانی توصیف نمود و گفت: آسیب های جسمی که بر اثر آتش بازی ایجاد می شود به مرور بر طرف می شود اما آسیب های روحی و روانی ناشی از لطمات جسمی می تواند تا سالهای طولانی برای فرد ماندگار بماند.


وی تصزیح کرد: اما اینکه چرا برخی افراد با وجود آگاهی داشتن از این شرایط باز هم دست به چنین اقداماتی می زنند و اصلاً چرا افراد به دنبال این گونه هیجاناتی می باشند،  موضوعی است که باید مورد واکاوی بیشتر قرار گیرد.


این روانشناس عوارض ناشی از بازی با مواد محترقه را به دو نوع تقسیم نمود، و افزود: برخی عوارض زود رس هستند مانند; قطع عضو، کورشدن و سوختگی. اما مشکلات روحی و عصبی‌ ‌جزو عوارضی است که افراد در طولانی مدت به آن مبتلا می شوند.


زرگرانی ادامه داد: بعد از ایجاد شدن آسیب بر اثر آتش سوزی یا هر عامل دیگری فرد و خانواده به دنبال علت این اتفاق می افتند. در واقع دچار نوعی پشیمانی می شوند که فایده ای برای آنها ندارد.


وی با بیان اینکه اتفاقات دلخراش چهارشنبه سوری در اثر سهل انگاری و توجه نداشتن به نیاز های فرزندان رخ می دهد، اظهار داشت: خانواده ها بعد ازاینکه حادثه ای دلخراش برای فرزندانشان رخ می دهد تازه به این فکر می افتند که چرا این اتفاق افتاده است. در حالی که  ریشه اصلی این اتفاقات باید در اهمال کاری و عدم نظارت والدین بر فرزندان جستجو کرد.


این روانشناس مهمترین علت رخ دادن حوادث ناگوار چهارشنبه سوری شکاف بین خانواده و نوجوان عنوان کرد و خاطر نشان شد: در این شگاف اتباطی عاطفی خانواده ها با چراهای بعد از اتفاقات چهارشنبه آخرسال روبرو می شوند از جمله اینکه; چرا شرایط قبل از چهارشنبه سوری و نیازهای فرزندشان را مورد بررسی قرار ندادند. چه اشکالاتی در آنها بوده که این اتفاقات برای آنها افتاده است. چه مشکلی و چه کم و کاستی در زندگی شان بوده است که فرزندشان ترجیح داده بیرون از خانه دست به کار های خطرناک بزند.


زرگرانی روی آوردن به رفتار های پر خطر در چهارشننبه سوری را یک خلا روانی دانست، و افزود: شما در چهارشنبه سوری می توانی شادی بکنی ولی نه با ترقه و با وسایل آتش زا. در واقع روی آوردن به این نوع تفریح یک نوع فریاد است.


وی تصرریح کرد: از نظر من یک نوع فریاد شخصی و فردی است و در حقیقت شخص می خواهد با انجام رفتار های پرخطر هیجاناتش را تخلیه کند. اما اگر یک خانواده سالم باشد و اگر پدر و مادر در مسایل تربیتی دقت کرده و با برقراری رابطه عاطفی خوب با فرزندشان آنها را بهتر بشناسند، می توانند مانع حضور او در مکانهای پر خطر شوند.


انتهای پیام/


 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه