اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

اخطاریه هواشناسی؛

وزش باد بسیار شدید و گردوخاک را تا 3 روز آینده در استان مرکزی شاهد خواهیم بود

وزش باد بسیار شدید  و گردوخاک را تا 3 روز آینده در استان مرکزی شاهد خواهیم بود
بر اساس اخطاریه امروز هواشناسی استان مرکزی، سرعت وزش باد در برخی ساعات امروز و فردا در مناطقی از استان به بیش از ۹۰ کیلومتر بر ساعت خواهد رسید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ندای تفرش، با ورود سامانه بارشی جدید به آسمان استان مرکزی، تفرشیها از شب گذشته شاهد بارش باران و وزش باد بودند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای تفرش, ندای تفرش,

 

,

به گزارش ایستگاه هواشناسی تفرش از شب گذشته تاکنون 5 و 3 دهم میلی متر بارندگی به ثبت رسیده است و سرعت باد 46 و 8 دهم کیلومتر بر ساعت است.

,

 

,

بنابر اطلاعیه هواشناسی استان مرکزی، وزش باد امروز (سه شنبه 25 اسفند) شدیدتر خواهد شد. در این اطلاعیه آمده است: «بررسی نقشه های هواشناسی نشان می دهد، سامانه بارشی از امروز از نواحی غرب وارد کشور خواهد شد. این سامانه در استان مرکزی بتدریج موجب افزایش ابر و از امشب و صبح فردا گاهی موجب رگبار و رعدوبرق و وزش باد در استان مرکزی خواهد شد. وزش باد فردا شدید خواهد بود و در بعضی مناطق به بیش از ۹۰ کیلومتر بر ساعت خواهد رسید. همچنین با توجه به افزایش سرعت وزش باد بر روی کشور عراق و ایجاد توده های گردوخاک امکان انتقال گردوخاک به نواحی غرب و جنوب غرب و با شدت کمتر نواحی مرکزی پیش بینی می شود.»

, هواشناسی استان مرکزی, هواشناسی استان مرکزی,

 

,

همچنین بر اساس اخطاریه امروز هواشناسی استان مرکزی وزش باد بسیار شدیدتر و گرد و خاک در مناطقی از استان پیش بینی می شود. در اخطاریه دیگر سازمان هواشناسی استان  آمده است: « طی سه روز آینده وزش باد بسیار شدید و گردوخاک پیش بینی می شود. سرعت وزش باد در برخی ساعات امروز و فردا در مناطقی از استان به بیش از ۹۰ کیلومتر بر ساعت خواهد رسید. بر این اساس توصیه می شود بخش های مختلف جهت جلوگیری از خسارات احتمالی تمهیدات لازم را در نظر بگیرند.»

,

 

,

همچنین بر اساس اطلاعات منتشره در سایت هواشناسی استان مرکزی میزان بارندگی تفرش از ابتدای سال زراعی امسال تاکنون 208 و 9 دهم میلی متر به ثبت رسیده است.

,

, ,

 

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه