logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سرپرست مدیریت راهداری استان قم خبر داد:

عملیات بهسازی محور باغیک-تفرش در استان قم اجرایی شد

عملیات بهسازی محور باغیک-تفرش  در استان قم اجرایی شد
سرپرست مدیریت راهداری استان قم گفت: بهسازی مسیر باغیک –تفرش به طول 24 کیلومتر و با هزینه ای بالغ بر 19 میلیارد ریال در حال اجرا می باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سایت زنان قم،داود طلوعی سرپرست مدیریت راهداری استان قم ضمن اعلام خبر فوق تصریح کرد: با توجه به اینکه مسیر مذکور از محورهای ییلاقی و سیاحتی استان قم بوده و همه ساله بخصوص در ایام تعطیلات نوروزی پذیرای هزاران تن از مسافران نوروزی می باشد بهسازی آن در دستور کار قرار گرفت.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

طلوعی زمان آغاز اجرای بهسازی این مسیر را دهه نخست اسفندماه سالجاری عنوان کرد و افزود: طول مسیر در حال بهسازی 24 کیلومتر می باشد که انشااله تا پایان خردادماه 95 به پایان می رسد و هزینه اجرایی این پروژه بالغ بر 19 میلیارد ریال می باشد.

,

سرپرست مدیریت راهداری استان قم ضمن تاکید بر رعایت کامل جوانب ایمنی  توسط رانندگان در طول سفرهای برون شهری بخصوص ایام نووز  خاطر نشان ساخت: عوامل مدیریت راهداری استان قم جهت تامین ایمنی حداکثری سفرهای نوروزی استان قم از مدتها قبل با انجام اقداماتی در قالب خط کشی، اصلاح علائم، پاکسازی، نصب و تعمیرات گاردریل، لکه گیری وبهسازی آسفالت و ...آماده خدمت رسانی به مسافران می شوند.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه