به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اترک نیوز ، حجت الاسلام رضا نوری در گفتگو با خبرنگار ما با بیان اینکه صحت انتخابات حوزه انتخابیه بجنورد، گرمه و جاجرم، راز و جرگلان، مانه و سملقان و حوزه انتخابیه اسفراین قبلا از سوی شورای نگهبان اعلام شده بود، افزود: صحت انتخابات در حوزه انتخابیه شیروان نیز توسط شورای نگهبان تأیید شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اترک نیوز ,
حجت الاسلام نوری با بیان اینکه اعتراض های کاندیداهای دهمین دوره مجلس شورای اسلامی در این حوزه انتخابیه سبب تاخیر در اعلام تایید آن بود، اظهار کرد: شب گذشته شورای نگهبان این حوزه انتخابیه را نیز در لیست حوزه هایی که صحت انتخابات آن تایید شده است قرار داد.
,
وی خاطرنشان کرد: با این وجود هنوز به صورت رسمی این تایید اعلام نشده و تنها طی تماس تلفنی که صبح امروز با اداره کل امور انتخاباتی داشتم این موضوع تایید شد.
,
رئیس هیات نظارت بر انتخابات استان گفت: پس از پایان رای گیری شکایاتی از سوی نامزدهایی که بعد از کاندیدای منتخب بیشترین آرا را کسب شده بود مطرح شد اما گویا اسناد و مدارک در حدی که شورای نگهبان انتخابات این حوزه را باطل اعلام کند، نبوده است.
,
حجت الاسلام نوری ادامه داد: با این وجود در استان تنها تایید صحت انتخابات بخش فرعی فاروج از حوزه انتخابیه قوچان اعلام نشده است.
,
خراسان شمالی دارای 3 حوزه انتخابیه و 4 کرسی اصلی و یک کرسی مشترک با حوزه انتخابیه قوچان از خراسان رضوی است.
,
انتهای پیام/رض
,
ارسال دیدگاه