logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  2. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  3. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  4. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  5. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  6. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  7. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  8. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  9. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  10. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  11. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  12. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  13. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  14. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  15. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  16. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  17. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  18. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  19. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  20. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر

دادستان عمومی و انقلاب قزوین تاکید کرد:

برخورد قاطع با متخلفان چهارشنبه‌سوری در قزوین/ حوادث چهارشنبه‌سوری نتیجه سهل‌انگاری مردم است

برخورد قاطع با متخلفان چهارشنبه‌سوری در قزوین/ حوادث چهارشنبه‌سوری نتیجه سهل‌انگاری مردم است
دادستان عمومی و انقلاب قزوین گفت: با کسانی که نظم عمومی را رعات نکرده و موجب شرارت و ایجاد مزاحمت برای شهروندان در چهارشنبه آخر سال شدند برخورد قاطعی خواهد شد تا عبرتی برای خود و دیگران باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت‌الاسلام اسماعیل صادقی نیارکی در حاشیه بازدید از حادثه‌دیدگان و مراحل درمانی مصدومین چهارشنبه آخر سال در بیمارستان شهید رجایی قزوین در گفت و گوی اختصاصی با خبرنگار اجتماعیشاخص اظهار کرد: با توجه به اینکه بیشتر مردم به هشدارها و توصیه‌های نهادهای ذی‌ربط توجه کرده‌اند انتظار می‌رفت همین تعدادی که دچار سانحه شده‌اند، قوانین را رعایت می‌کردند تا با چنین صحنه‌های دلخراش مواجه نمی‌شدیم.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاخص,

وی در ادامه افزود: عمده اتفاقاتی که اکنون شاهد آن هستیم متاسفانه در اثر سهل انگاری و عدم رعایت توصیه‌های پلیسی و پزشکی است.

,

نیارکی با بیان اینکه خوشبختانه مردم شهر قزوین امسال نسبت به سال‌های قبل همکاری بهتری با مسئولین داشتند، خاطرنشان کرد: مصدومینی که به این بیمارستان منتقل شده‌اند مربوط به شهرستان‌های دیگر استان است.

,

دادستان عمومی و انقلاب قزوین با اشاره به اینکه در شهرستان قزوین هیچ‌گونه اتفاق ناگواری تاکنون  رخ نداده است، اضافه کرد: حوادث دلخراشی که با آن مواجه بودیم مربوط به شهرستان‌های دانسفهان، بوئین زهرا و البرز است.

,

این مسئول قضایی در خصوص تدابیر تنبیهی برای متخلفان چهارشنبه آخر سال، تصریح کرد: قطعا با افرادی که نظم عمومی را رعات نکرده و موجب شرارت و ایجاد مزاحمت برای شهروندان شدند برخورد قاطعی خواهد شد تا عبرتی برای خود و دیگران باشد.

,

وی در پایان ضمن تشکر از اقدامات نیروی انتظامی ادامه داد: عده‌ای از متخلفان در همین راستا دستگیر شده‌اند که برخوردهای جدی قضایی در انتظار آن‌ها خواهد بود.

,

انتهای پیام/م

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه