اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

صدور مجوز ۴۸۰۰ پرواز خارجی در نوروز

صدور مجوز ۴۸۰۰ پرواز خارجی در نوروز
رضا جعفرزاده با بیان اینکه پروازهای نوروزی از ۲۵ اسفند ۹۴ آغاز و تا ۱۵ فروردین ماه ۹۵ ادامه می یابد، اظهارداشت: از ۴۸۰۰ مجوز پرواز خارجی صادر شده، تعداد ۳۲۵۵ پرواز به شرکت های خارجی و ۱۵۶۳ مجوز به شرکت های داخلی اختصاص یافته است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مشاور رئیس سازمان هواپیمایی کشوری از صدور مجوز بیش از ۴۸۰۰ پرواز خارجی به صورت فوق العاده و برنامه‌ای برای ایام نوروز امسال خبرداد.

رضا جعفرزاده با بیان اینکه پروازهای نوروزی از ۲۵ اسفند ۹۴ آغاز و تا ۱۵ فروردین ماه ۹۵ ادامه می یابد، اظهارداشت: از ۴۸۰۰ مجوز پرواز خارجی صادر شده، تعداد ۳۲۵۵ پرواز به شرکت های خارجی و ۱۵۶۳ مجوز به شرکت های داخلی اختصاص یافته است.

وی با بیان اینکه در ایام نوروز ۴۱ شرکت هواپیمایی خارجی پروازهای فوق العاده و برنامه‌ای را انجام می دهند، افزود: در آستانه آغاز پروازهای نوروزی، هماهنگی لازم برای انجام پروازهای رضایت بخش، ایمن و سلامت صورت گرفته است.

جعفرزاده گفت: تمامی مجموعه های دخیل در امر پروازها از جمله معاونان عملیات شرکت های هواپیمایی توسط معاونت استاندارد پرواز سازمان، مدیران عامل و نمایندگان بازرگانی شرکت های هواپیمایی توسط مدیرکل دفتر نظارت سازمان جلسات متعددی برگزار و چگونگی انجام پروازها، نوع تعامل شرکت های هواپیمایی با یکدیگر را مورد بحث و بررسی قرار داده و تدابیری برای بیرون آمدن از آزمون عملیات و سرویس دهی به مسافران اندیشیده شده است.

وی اظهارداشت: به شرکت های هواپیمایی توصیه شده تا نسبت به سه محور اطلاع رسانی از طریق شماره تلفن های دریافت شده از مسافران به هنگام دریافت بلیت هواپیما، اطلاع رسانی توسط روسای ایستگاهها در داخل ترمینال ها و ارتباط نزدیک مدیران روابط عمومی ها و مسئولان عالی رتبه شرکت ها با رسانه اهتمام لازم صورت گیرد.

مشاور رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با بیان اینکه از مجموع ۴۴ هزار و ۸۸۹ صندلی پرواز، ۲۷ هزار و ۲۱ صندلی پرواز فعال در اختیار داریم، گفت: پروازهای انجام شده از آغاز پروازهای نوروزی قابل توجه بوده به گونه ای که در دو روز گذشته حجم پروازها صرفا از فرودگاه مهرآباد که در حالت عادی میزان پروازهای این فرودگاه به سایر استان‌ها ۲۸۰ الی ۳۰۰ پرواز بوده، به حدود ۴۰۰ پرواز رسیده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه