اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

سردار نقدی در حاشیه بازدید از زیارتگاه شلمچه :

پیام نوروزی شهدا،انقلابی ماندن است

پیام نوروزی شهدا،انقلابی ماندن است
سردار نقدی افزود: انقلاب ما انقلابی نبوده که شیوه ای از حکومت را از بین ببرد و شیوه جدید را بیاورد.انقلاب اسلامی یک انقلاب دائمی است و اگر کسی نسبت به این حقیقت تردید دارد باید به سنت الهی نگاه کند.سنت الهی بر استمرار انقلاب در همه شرایط است و نوروز یک انقلاب در طبیعت است که هر سال اتفاق می افتد و این طور نیست که یک بار بهاری اتفاق بیفتد و تمام شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سردار نقدی رئیس سازمان بسیج مستضعفین در لحظه تحویل سال و در حاشیه بازدید از زیارتگاه شلمچه در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری بسیج گفت:فرارسیدن سال نو را به همه مردم شریف و وفادار به ارزش های الهی تبریک می گویم. همانطور که می دانید کلام نورانی رهبر انقلاب در این ماه های اخیر تاکید بر انقلابی ماندن است و باید در این جهت حرکت کرد.

وی ادامه داد: برخی تصورشان بر این است که انقلاب اسلامی یک بار در سال 57 انجام گرفت و بعد از آن باید زندگی متعارف خود را دنبال کنیم در حالی که انقلابی که یک بار انجام می گیرد و تمام می شود، انقلابی است که هدفش کنار زدن یک حکومت و بر روی کار آوردن یک عده دیگر است اما انقلاب ما انقلابی نبوده که چنین هدف کوتاهی داشته باشد که یک حاکم را کنار بزند و حاکم دیگر را بر سر کار بیاورد.

سردار نقدی افزود: انقلاب ما انقلابی نبوده که شیوه ای از حکومت را از بین ببرد و شیوه جدید را بیاورد.انقلاب اسلامی یک انقلاب دائمی است و اگر کسی نسبت به این حقیقت تردید دارد باید به سنت الهی نگاه کند.سنت الهی بر استمرار انقلاب در همه شرایط است و نوروز یک انقلاب در طبیعت است که هر سال اتفاق می افتد و این طور نیست که یک بار بهاری اتفاق بیفتد و تمام شود.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین تاکید کرد: بهار سرآغازی بر نو شدن و فصل شکوفه های زیبا است و وقتی که خزان می آید و تحریم،فشار، سختی،سردی و تاریکی می آید مجددا طبیعت به انقلاب و به نو شدن دوباره نیاز دارد. انقلابی شدن یعنی همیشه نو شدن. یعنی به ظلم و سیاسی و زورگویی ها تن ندادن و همیشه تلاش برای دفع تباهی و ظلم و زورگویی کردن. انقلابی شدن تلاش برای بهترین شدن وضع زندگی مادی و معنوی است.

وی افزود: اگر ما از طبیعت الهام بگیریم طبیعت به ما همین را سرمشق می دهد که هر سال نو شویم و در مبارزه با تاریکی و سردی و فشار تلاش کنیم تا زندگی نو را به ارمغان برسانیم.

سردار نقدی گفت:همین دعایی که مردم ما در ابتدای سال بینشان متعارف است که می خوانند، دعای انقلابی ماندن است.مقلب القلوب و محول الحول یعنی صفاتی که ما برای خدای متعال می بینیم؛ صفات انقلابی گری و زیرو رو کردن دلها و نو شدن. محول الاحوال یعنی انقلابی و کسی که حالش مرتبا رو به جلو شدن و متحول است. این دعایی که ما می خوانیم دعای انقلابی گری است.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین افزود:اگر امروز به مزار شهدا و قدمگاه شهدا آمدیم برای تجدید میثاق با شهداست و امیدوارم افرادی که در این راه ها قدم می گذارند، راه شهدا را ادامه دهند.

وی تاکید کرد:رهبرمان امسال را به نام عمل نامگذای کردند. انقلابی گری از سوی رهبر یعنی اینکه قدم های بلندی را در جهت خدمت به مردم و اشتغال مردم و تحقق اقتصاد مقاومتی برداریم.انقلابی گری به عمل است و به شعار نیست.

سردار نقدی ابراز داشت:خداروشکر می کنیم که مردم ما همیشه به این پیام شهدا لبیک گفتند و در طول این سالهای پرفراز و نشیب همیشه انقلابی مانده اند و اگر 37 سال با اعمال دشمنی های سخت و سنگین استکبار جهانی جنگیدند و تسلیم زورگویی های او نشدند و خم به ابرو نیاوردند.

وی گفت: امروز هم که دشمن تظاهر به دوستی میکند و میخواهد کینه اش نسبت به مردم ایران را از مسیر اظهار دوستی عملی کند به حمدالله مردم ما در این عرصه هم هوشیار و انقلابی اند و فریب پیام های تبریک و رفتارهای مزورانه امریکا را نخواهند خورد.

رئیس سازمان بسیج مستضعفین افزود: یک جوان بی تجربه هم می تواند تشخیص دهد دولتی که درحال پیاده سازی صدها توطئه علیه اوست و پی در پی علیه کشور ما قانون تصویب می کند و برای براندازی ایران بودجه تخصیص میدهد و هر روز تحریم جدیدی را وضع می کند با چند لبخند و یک پیام نوروزی دوست محسوب نمی شود، چه رسد به مردم کارآزموده و پر تجربه ایران بزرگ.

سردار نقدی در پایان خاطر نشان کرد: آرزوی ما همین این است که اعمالمان بیشتر مورد مقبول امام زمان(عج) باشد و بهار حقیقی و نوروز حقیقی امام زمان(عج) است و باید از او الهام بگیریم. کسی که روزی می آید و جهان را پر از عدل و عدالت خواهد کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, خبرگزاری بسیج,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه