logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

لاریجانی حوادث تروریستی بروکسل را محکوم کرد

لاریجانی حوادث تروریستی بروکسل را محکوم کرد
رئیس مجلس شورای اسلامی با صدور پیامی خطاب به رئیس مجلس نمایندگان پادشاهی بلژیک، حوادث تروریستی اخیر بروکسل را که منجر به کشته و زخمی شدن افراد بی‌گناه شد، تسلیت گفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی با صدور پیامی جان باختن و مجروح شدن تعدادی از افراد بی‌گناه طی حوادث تروریستی اخیر در بروکسل را به رئیس مجلس نمایندگان پادشاهی بلژیک تسلیت گفت و این اقدام را محکوم کرد.

متن پیام به شرح زیر است:

عالیجناب زیگفرید براک 

رئیس محترم مجلس نمایندگان پادشاهی بلژیک

با تاسف فراوان از حوادث تروریستی بروکسل که منجر به جان باختن و مصدوم شدن جمع زیادی از مردم بی‌گناه گردید، مطلع شدم.

اینجانب ضمن محکوم کردن این حوادث خون بار تروریستی، مراتب همدردی و تسلیت خود را با جنابعالی، نمایندگان محترم پارلمان، دولت و ملت بلژیک و خانواده‌های مصیبت دیده ابراز می‌دارم.

حوادث تروریستی اخیر بار دیگر نشان داد تروریسم تهدیدی مشترک برای امنیت، آرامش و پیشرفت همه ملت‌ها در نقاط مختلف جهان می‌باشد و مبارزه با آن منوط با اقدام جمعی و یکپارچه جامعه جهانی علیه این پدیده شوم و پشتیبانان مالی، سیاسی و اطلاعاتی آن است.

سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران به عنوان یکی از قربانیان تروریسم، همواره مبارزه اصولی و همه‌جانبه با آن بوده است و در این مسیر از هرگونه اقدام صادقانه و اصولی حمایت خواهد کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/بخ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه