اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

نقل‌های متناقض رسانه‌ها از بک دیدار روحانی

نقل‌های متناقض رسانه‌ها از بک دیدار روحانی
رسانه‌های پاکستانی گزارش‌های متفاوتی در مورد جزئیات دیدار رئیس‌جمهور کشورمان و رئیس ستاد ارتش پاکستان منتشر کردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از مشرق،  به نقل از «اکسپرس نیوز»، ژنرال «راحیل شریف» رئیس ستاد ارتش پاکستان، در دیدار با «حسن روحانی» رئیس‌جمهور کشورمان، وی را در مورد مداخله هند در خاک پاکستان آگاه کرد. 

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 
رئیس‌جمهور کشورمان در دیدار با راحیل شریف در دفتر مرکزی ارتش پاکستان، در مورد وضعیت امنیتی منطقه و روابط دو کشور بحث و تبادل نظر کرد. 
 
روحانی و راحیل شریف همچنین در مورد حفظ امنیت مرزهای ایران و پاکستان نیز گفت‌وگو کردند. 
 
به گفته سخنگوی ارتش پاکستان، رئیس ستاد ارتش این کشور با ابراز نگرانی در مورد مداخله هند در خاک کشورش مستنداتی در این خصوص به روحانی ارائه کرد. 
 
شریف گفت: پاکستان در مورد مداخله هند در خاک این کشور بویژه در ایالت «بلوچستان» نگران است. 
 
رئیس ستاد ارتش پاکستان از روحانی خواست تا در مورد پایان فعالیتهای هند در کشورش با مقامات این کشور گفت‌وگو کند. 
 
به گفته سخنگوی ارتش پاکستان، رئیس جمهور کشورمان در این دیدار در مورد عملیات نظامی علیه تروریستها ابراز خرسندی کرد. 
 
نیروهای امنیتی پاکستان چندی قبل یک کارمند نیروی دریایی هند را به اتهام جاسوسی برای سازمان اطلاعات این کشور در ایالت بلوچستان بازداشت کرد. 
 
مقامات دولتی و نظامی پاکستان از سالها سازمان اطلاعات هند را متهم به مداخله در خاک بلوچستان پاکستان می‌کنند. 
 
به گزارش داون، رئیس جمهور کشورمان در کنفرانس مطبوعاتی در پاسخ به پرسش خبرنگار پاکستانی، گفت‌وگو با رئیس ستاد ارتش در مورد مداخله هند در این کشور را رد کرد. 
 
گزارش افزود: خبرنگار پاکستانی در مورد ادعاهای مقامات پاکستانی مبنی بر فعالیت سازمان اطلاعات هند در پاکستان از طریق خاک ایران پرسشهایی را مطرح کرد. 
 
روحانی نیز افزود: وی هیچ گفت‌وگویی در مورد مداخله هند در خاک پاکستان با مقامات این کشور نکرده است.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه