اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

آیا قاهره به خواسته‌های ریاض تن می‌دهد؟

آیا قاهره به خواسته‌های ریاض تن می‌دهد؟
منابع خبری هدف از سفر رئیس ستاد مشترک ارتش مصر به ریاض را علاوه بر شرکت در اجلاس روسای ستاد مشترک کشورهای ائتلاف اسلامی بررسی اختلافات بین قاهره و ریاض دانسته اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از پایگاه خبری الوطن، بعد از ائتلاف سنی و ائتلاف بین المللی موسوم به مبارزه با تروریسم و قصد عربستان سعودی برای دخالت نظامی زمینی در سوریه، مخالفت های مصر با مشارکت فعلی و عملی در این ائتلاف های نظامی باعث بروز تنش و برخورد در روابط بین مصر و پادشاهی عربستان سعودی به صورت علنی و غیر علنی شده است، که این تنش را به وضوح می توان در سیاست خارجی عربستان سعودی با مصر مشاهده کرد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


آخرین خبرهای وارده از مصر در این باره حکایت از حصول نوعی از تحول تازه در این روابط دارد، به گونه ای که این تحولات سرتیپ محمود حجازی رئیس ستاد مشترک ارتش مصر را بر آن داشت تا عازم ریاض پایتخت عربستان سعودی شود، وی به اتفاق هیئتی عالی رتبه از نظامیان مصر در یک سفر رسمی دو روزه به پادشاهی عربستان سعودی سفر کرده است تا به ظاهر در کنفرانس روسای ستاد مشترک کشورهای عضو ائتلاف اسلامی موسوم به مبارزه با تروریسم در عربستان سعودی شرکت کند.

در این کنفرانس قرار است به بسیاری از پرونده های مربوط به افزایش سطوح همکاری های نظامی و امنیتی بین کشورهای اسلامی و در راس این مسائل جنگ با تروریسم و بررسی تحولات کنونی منطقه خاورمیانه و مسائل جهان اسلام مورد توجه قرار گیرد.

اما اکنون از مصر خبر می رسد که به دلیل شرایط بسیار سخت اقتصادی که این کشور با آن روبه رو شده است، علاوه بر موضوع انزوای عربی و بین المللی اعمال شده برضد مصر به دلیل مواضع متزلزل دیپلماسی در مصر و برخی جنایات ضد انسانی که از سوی نظام حاکم در مصر اعمال می شود، اکنون کشور مصر به ریاست ژنرال عبدالفتاح السیسی را در برابر چند راهی بسیار سرنوشت سازی قرار داده است.

هم اکنون در برابر نظام حاکم در مصر تنها یکی از این دو گزینه باقی مانده است، یا این که به شرایط و خواسته‌های مقامات در کشور پادشاهی عربستان سعودی تن بدهند و چشم پوشی‌هایی را در قبال برخی از مسائل در نظر گیرند و در مقابل این مساله کمک‌های بسیار بزرگی را از عربستان سعودی دریافت کنند و یا این که باید مقامات مصری قبول کنند، عربستان سعودی دست بر روی ماشه بگذارد و این امر به منزله آغاز شرایط سابق داخلی در مصر و آغاز مجدد نا آرامی‌های داخلی در این کشور است، مساله‌ای که بازدید کنندگان اخیر از مصر بر این موضوع اذعان داشتند که اوضاع کنونی مصر به گونه‌ای است که گویی این کشور در دهانه آتشفشانی قرار گرفته است که در هر لحظه ممکن است، فعالیت آن آغاز شود.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه