logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

تاک پرس گزارش می دهد:

بازگشت زائران تاکستانی از سرزمین نور

بازگشت زائران تاکستانی از سرزمین نور
اردوهای راهیان نور در جهت آشنایی نسل جوان با فرهنگ دفاع مقدس، تحکیم پیوند ارزشی نسل جوان دوران دفاع مقدس با نسل جوان امروز، تبیین عزت و اقتدار ایران در برابر استکبار جهانی، ترسیم فرهنگ ایستادگی و مقاومت هر ساله برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از گزارش تاک پرس، حماسه هایی عظیم در جبهه های نور رقم زده شد، اشک های زلالی در شب های عملیات برگونه ها غلطید، پیکرهایی پاره پاره شدند، سنگرسازانی سر بر روی سنگری که برای هم رزمان خود می ساختند، نهادند و لبخندهایی که همراه با نوای یا حسین به خون نشست، از یخبندان زمستان تا هرم تفتیده تابستان، از کوه تا دشت، از رود تا دریا، از خاک تا افلاک!

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از گزارش تاک پرس، حماسه هایی عظیم در جبهه های نور رقم زده شد، اشک های زلالی در شب های عملیات برگونه ها غلطید، پیکرهایی پاره پاره شدند، سنگرسازانی سر بر روی سنگری که برای هم رزمان خود می ساختند، نهادند و لبخندهایی که همراه با نوای یا حسین به خون نشست، از یخبندان زمستان تا هرم تفتیده تابستان، از کوه تا دشت، از رود تا دریا، از خاک تا افلاک!,

و اکنون ماییم وآن میراث ماندگار، میراثی که آن را”فرهنگ ایثاروشهادت”می خوانیم، فرهنگی که اگر بماند، اسلام هم می ماند، ایران نیز! واگر نباشد نه از تاک نشان می ماند و نه از تاکنشان!

,

این میراث باشکوه و ارزنده را نباید تنها در لا به لای صفحات کتب جستجو کرد و یا فقط از زبان ها شنید و یا در تصویرها دید، بلکه باید آن را از نزدیک با تمام وجود درک کرد و چشید، در این راستا سپاه ناحیه امام علی(ع) تاکستان هر ساله با اعزام کاروان های راهیان نور برای بازدید از مناطق عملیاتی جنوب کشور را با هدف بازسازی خاطرات و صحنه های دفاع مقدس به منظور توسعه و تداوم فرهنگ ایثار و مقاومت برگزار می نماید تا از این طریق بتواند پلی بسازد برای پیوند فرهنگ دیروز و امروز و از این رهگذر گامی بر دارد در راستای تربیت جوانانی انقلابی.

,

برگزاری این حرکت ضرورت هایی دارد از جمله، آشنایی نسل جوان با فرهنگ دفاع مقدس، تحکیم پیوند ارزشی نسل جوان دوران دفاع مقدس با نسل جوان امروز، تبیین عزت و اقتدار ایران در برابر استکبار جهانی، ترسیم فرهنگ ایستادگی و مقاومت.
با عنایت به این موضوع و به منظور تجدید پیمان با آرمانهای بلند بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره)، بیعت دوباره با رهبر گرانقدر انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای و گرامیداشت یاد و خاطره شهدا و رزمندگان ایثارگر هشت سال جنگ تحمیلی، 800نفر در کاروان راهیان نور خواهران و برادران شهرستان به مناطق عملیاتی جنوب کشور اعزام گردیدند.

,
,

در این اردوی زیارتی ومعنوی که به مدت یک چهار روز به طول انجامید، زائران از مناطق عملیاتی اروندرود، شلمچه، طلائیه، هویزه، پاسگاه زید و معراج الشهدا بازدید کرده و در آن مناطق راویان به روایتگری عملیات های صورت گرفته شده در این مناطق و جانفشانی های شهدای گرانقدر از جمله شهید چمران، شهید آوینی، شهید همت و … پرداختند.

,

پس از بازدید از این مناطق با کوله باری از خاطرات معنوی به تاکستان بازگشتند.

,

انتهای خبر/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه