logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه خرمدره:

اقتصاد مقاومتی باید در اقدام و عمل ثابت شود

اقتصاد مقاومتی باید در اقدام و عمل ثابت شود
مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه خرمدره گفت: اقتصاد مقاومتی را باید در اقدام و عمل ثابت بکنیم و به صرفا به شعار اکتفا نشود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام اسلام مردانی در گفت و گو با نبض سحر ضمن تبریک سال جدید گفت: مقام معظم رهبری با آن درایتی که دارند با توجه به مقتضیات آن نقاطی که نیاز به ترمیم و اقدام صریح ، مفید و کارآمد دارد شعار سال ها را  نامگذاریمی کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نبض سحر,

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری گفت: رهبر معظم انقلاب در پیام نوروزی خود فرمودند:" اگر ما بخواهیم مشکل رکود را حل کنیم، مشکل تولید داخلی را حل کنیم، بخواهیم مسئله‌ی بیکاری را حل کنیم، بخواهیم گرانی را مهار کنیم، علاج همه‌ی اینها در مجموعه‌ی مقاومت اقتصادی و اقتصاد مقاومتی گنجانده شده است. اقتصاد مقاومتی شامل همه‌ی اینها است. میشود با اقتصاد مقاومتی به جنگ بیکاری رفت؛ میشود به جنگ رکود رفت؛ میشود گرانی را مهار کرد؛ میشود در مقابل تهدیدهای دشمنان ایستادگی کرد؛ میشود فرصتهای بسیاری را برای کشور ایجاد کرد و از فرصتها استفاده کرد؛ شرطش این است که برای اقتصاد مقاومتی کار و تلاش انجام بگیرد."

,

مسئول نمایندگی ولی فقیه در سپاه ناحیه خرمدره گفت: اینکه ما بیائیم و به صرفا به  زبان بیاریم  زیاد ارزش ندارد و باید در عمل ثابت کنیم  و ما هم به اندازه وسع و توان خودباید این شعار را عملیاتی بکنیم.

,

مردانی تحقق شعار "اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل" را نیازمند عزم ملی و شرکت همه فعالان حوزه اقتصادی دانست افزود: اقتصاد مقاومتی را باید در عمل ثابت بکنیم و به صرفا به شعار اکتفا نشود و رهنمودهای مقام معظم رهبری حتما باید سرلوحه کارهای ما قرار بگیرد.

,

 

,

انتهای پیام/

,

 

,

 

,

 

,

 

,

 

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه