logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

حرم مطهر امامزاده سیدمحمد گلابی (ع) در شوشتر+تصاویر

حرم مطهر امامزاده سیدمحمد گلابی (ع) در شوشتر+تصاویر
سید «محمدگلابی»، از فرزندان «موسی ‌بن جعفر (علیه السلام)» بوده است. او فردی عابد، زاهد، پرهیزگار بود .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از شوشترروز : سید «محمدگلابی»، از فرزندان «موسی ‌بن جعفر (علیه السلام)» بوده است. او فردی عابد، زاهد، پرهیزگار بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شوشترروز ,

, ,

سید «محمد» مشهور به گلابی بعد از شهادت امام هفتم (علیه السلام) از ظلم «هارون الرشید» که اولاد و نزدیکان حضرت را می‌کشت و یا زندانی و تبعید می‌کرد، با عده‌ای از علویان به کوه‌ها و بیابان‌ها پناه برده و مخفیانه زندگی می‌کرد.

,

, ,

 

,

این شخص جلیل به شوشتر آمد و در منزل پیرزنی مؤمنه مشهور به «پیر دالو»، که قبر او نیز در جوار مقام سید «محمد» است، وارد می‌شود.

,

وقتی آثار وجاهت، سیادت و عبادت در چهره نورانی او دیده شد، وی مورد احترام آن پیرزن و دیگر اهالی آن منطقه قرار گرفت.

,

, ,

 

,

هنگامی که سید از دنیا می‌رود او را در محلی که عبادت می‌کرده به خاک می‌سپارند و قبر او ملجا و پناه دردمندان و زیارتگاه عام و خاص می‌شود.

,

, ,

در همان مکان مقدس مرقد منور علامه محقق آیت‌الله حاج شیخ «محمد تقی شوشتری»، صاحب کتاب «قاموس الرجال»، قرار دارد.

,

, ,

این امامزاده فردی عابد و زاهد و اکثر خوراک او سبزیجات بود و بدین جهت به «سیدمحمد گیاه خوار» یا «گلابی» معروف شده است.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه