logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های شبکه بهداشت و درمان شهرستان آبیک

مشکل آب ۵ نقطه از شهر آبیک با تذکر برطرف شد

مشکل آب ۵ نقطه از شهر آبیک با تذکر برطرف شد
مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های شبکه بهداشت و درمان شهرستان آبیک با اشاره به این که شبکه بهداشت و درمان به صورت دائم از تمامی آبهای آشامیدنی در سطح شهر آبیک نمونه برداری کرده است، گفت: مشکل آب 5 نقطه از شهر آبیک با تذکر برطرف شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدعلی بیگدلی مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های شبکه بهداشت و درمان شهرستان آبیک در گفت وگو با خبرنگار نگاه آبیک، با اشاره به اینکه مراکز بهداشتی و درمانی روستاهای زیاران، ناصرآباد و شهر خاکعلی به صورت ۲۴ ساعته طی ایام نوروز برای خدمات‌رسانی به مردم دایر بوده است، اظهار داشت: مراکز بهداشتی و درمانی روستاهای قشلاق و کوندج نیز تنها در ایام غیر تعطیل دایر بوده و در روز ۱۲ و ۱۳ فروردین با توجه به موقعیت گردشگری و بین راهی این روستاها به صورت ۲۴ ساعته فعال بوده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, محمدعلی بیگدلی مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های شبکه بهداشت و درمان شهرستان آبیک در گفت وگو با خبرنگار نگاه آبیک، با اشاره به اینکه مراکز بهداشتی و درمانی روستاهای زیاران، ناصرآباد و شهر خاکعلی به صورت ۲۴ ساعته طی ایام نوروز برای خدمات‌رسانی به مردم دایر بوده است، اظهار داشت: مراکز بهداشتی و درمانی روستاهای قشلاق و کوندج نیز تنها در ایام غیر تعطیل دایر بوده و در روز ۱۲ و ۱۳ فروردین با توجه به موقعیت گردشگری و بین راهی این روستاها به صورت ۲۴ ساعته فعال بوده است.,

وی با اشاره به  این که درمانگاه‌ سیرجانی و بیمارستان‌های شهدا و ولیعصر (عج) این شهرستان نیز به صورت ۲۴ ساعته به مردم خدمات ارائه  می داد، عنوان کرد: در مراکز درمانی دولتی شهرستان آبیک طی دو هفته اخیر ۱۳۱ مورد خدمات آزمایشگاهی، ۳۴ مورد واکسن هاری، ۵۱ مورد خدمات دندانپزشکی و پذیرش ۹ بیماری قلبی در مراکز بهداشتی و درمانی صورت گرفته است که نشان از فعالیت خوب و قابل توجه این مراکز در ایام تعطیل و نوروز دارد.

,

بیگدلی با اشاره به این که ستاد نوروزی شبکه بهداشت و درمان شهرستان آبیک از ۲۷ اسفند سال گذشته تا ۱۱ فروردین ماه جاری بین ۵ تا ۷ بازدید از مراکز مختلف داشته‌اند، عنوان کرد: در طرح بسیج سلامت نوروزی ۵۸ مورد بازدید از اماکن عمومی و ۹ اماکن بین راهی صورت گرفته و ۸ مورد نمونه‌برداری از آب شرب صورت گرفته که خوشبختانه مشکلی در این زمینه وجود نداشته است.

,

این مسئول با اشاره به این که کارشناسان و مسئولین کشت نوروزی شبکه بهداشت و درمان شهر آبیک نیز به صورت جدا از مراکز شهر آبیک بازدید کردند، تصریح کرد: کارشناسان غذا و دارو و محیط نیز به صورت مشترک و  همچنین مجزا از واحدهای زیر نظر خود بازدید داشته‌اند که این بازدیدها با بیش از ۴۱ اکیپ و ۴۹ نیروی انسانی انجام گرفته است.

,

وی با اشاره به این که در این طرح تیم ها بصورت تخصصی کار کنترل بهداشتی کلیه مراکز تهیه و توزیع و عرضه مواد غذایی حساس، از جمله رستورانها، اغذیه فروشی ها، شیرینی و آجیل فروشی ها و اماکن عمومی حساس به ویژه پارک ها ، محل های اسکان موقت مسافرین و … با تأکید بر رعایت بهداشت فردی، بهداشت ابزار کار، نظافت عمومی اماکن و کنترل بهداشتی مراکز و اماکن بین راهی را بررسی کردند، بیان داشت: ۱۰۷مورد کلرسنجی آب آشامیدنی طی دو هفته گذشته در شهرستان آبیک صورت گرفته که ۱۰۲ مورد مطلوب بوده و ۵ مورد نامطلوب بوده و با تذکر لازم در همان لحظه نسبت به کلرسنجی مطلوب اقدام شده است، و نیز با همکاری گروه گشت در ایام نوروز موفق به کشف ۶۲ کیلوگرم مواد غذایی فاسد شدیم.

,

وی با تأکید به اینکه فعالیت‌های تلاشگران اورژانس آبیک هم بخش دیگری از خدمات ستاد تسهیلات نوروزی را تشکیل می‌داد که در این زمینه می‌توان به انجام هزار و ۱۹۴ ماموریت امدادی، که از این تعداد ۷۳ مورد مربوط به تصادفات و ۱۲۱ مورد مربوط به حوادث غیر تصادفی بوده، اشاره کرد، اظهار داشت: ۳۳۶ نفر ساعت در روز در طرح بسیج سلامت نوروزی از اماکن بین شهری و بین‌راهی بازدید داشته‌اند.

,

بیگدلی در پایان گفت وگو با خبرنگار نگاه آبیک، با اشاره به این که طرح بسیج سلامت نوروزی همه ساله از اول اسفندماه لغایت پانزدهم فروردین ماه بطور همزمان در سراسر کشور برگزار شده است، اظهار داشت: هدف از اجرای طرح بسیج سلامت نوروزی در سطح شهرستان آبیک بررسی سلامت مردم در سطح شهر و مسافران نوروزیبده است که با موفقیت به اتمام رسیده است.

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه