اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

تا دو هفته آینده؛

گشایش حساب‌ بانک مرکزی در بانک اتریشی

گشایش حساب‌ بانک مرکزی در بانک اتریشی
مدیرکل امور بین الملل بانک مرکزی با اشاره به سفر خود به اتریش گفت: در این سفر سه دستاورد مهم بانکی، مالی و بیمه ای حاصل شد و تا دو هفته آینده حساب های مورد نظر بانک مرکزی در دفاتر بزرگترین بانک اتریشی به نام بانک مرکزی ایران گشایش می یابد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از اقتصادآنلاین، حسین یعقوبی میاب افزود : نخستین دستاورد مربوط به تواق نامه با موسسه بیمه صادراتی اتریش (اوکابه) است که بر اساس آن، لغو همه تحریم های مرتبط با پوشش بیمه ای کالاهای صادراتی به مقصد ایران به طور رسمی اعلام و مسئله دیون معوق نیز حل شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,


وی اضافه کرد : این موسسه اتریشی از این پس صدور بیمه های صادراتی را به بانک ها، موسسات مالی و فعالان اقتصادی اتریش را که با طرف های اقتصادی ایران همکاری دارند از سر خواهد گرفت.

یعقوبی گفت: این تفاهم نامه مسیر را برای گسترش سطح روابط اقتصادی دو کشور هموار خواهد کرد و به تسهیل اجرای طرح های اقتصادی دو کشور منجر می شود و طرف اتریشی اعلام کرده است که در این باره دیگر تحریمی وجود نخواهد داشت.

مدیر کل امور بین الملل بانک مرکزی ایران گفت : همچنین در مذاکره با بزرگترین بانک اتریشی و شبکه بزرگ جهانی به نام rzb مقرر شد تا دو هفته آینده حساب های مورد نظر بانک مرکزی به ارزهای جهان در دفاتر این بانک به نام بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران گشایش یابد.

یعقوبی افزود: این بانک در خصوص اقدام مشابه برای بانک های تجاری ایرانی نیز اعلام آمادگی کرده است.

وی ادامه داد: طرف اتریشی علاوه بر تایید باز کردن حساب یورویی به نام بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران برای حمایت از فعالیت بانک های تجاری ایرانی و گسترش سطح کارگزاری آنها با طرف های اتریشی اعلام آمادگی کرده است.

وی گفت: بانک مرکزی اتریش، افتتاح حساب به نام بانک مرکزی ایران را تصویب و به ما ابلاغ کرد که گام بزرگی است زیرا از ویژگی های این حساب دریافت وجوه حاصل از فروش نفت و میعانات خواهد بود و می توانیم پس از وصول این وجوه، آن را در حسابی که به تسهیل تجارت دو کشور کمک می کند ، استفاده کنیم.

یعقوبی ادامه داد: مقرر شد به زودی کارآموزان شبکه بانکی کشور دوره های آموزشی بانکی را با همکاری بانک مرکزی اتریش طی کنند.

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ن

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه