اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

بخش خصوصی به کمک ورزش البرز بیاید

بخش خصوصی به کمک ورزش البرز بیاید
مدیرکل ورزش و جوانان استان البرز با اعلام رویکرد ورزش استان البرز در سال ۹۵ از بخش خصوصی خواست به کمک ورزش استان بیاید.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا گل محمدی مدیرکل ورزش و جوانان استان البرز در گفتگو با تصویرالبرز گفت: از مهم ترین اقداماتی که در سال ۱۳۹۵ پیش روی این اداره کل وجود دارد نتیجه مطلوب نمایندگان استان در المپیک و کسب سهمیه در ریو است و اداره کل ورزش و جوانان با کمک ورزشکاران و علاقه مندان به ورزش درصدد فراهم نمودن شرایط مطلوب برای ورزشکاران و قهرمانان البرزی خواهد بود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, تصویرالبرز,

وی در ادامه به جلسه  کمیسیون ماده 27 اداره کل ورزش و جوانان اشاره کرد وگفت: در جلسه کمیسیون ماده ۲۷ مقرر شد با سیاستهای تشویقی بخشی از پروژه های عمرانی ورزش استان را با کمک بخش خصوصی به سرانجام برسانیم و با توجه به پتانسیل های استان البرز این مهم قابل تحقق است و نقش رسانه ها در تشویق بخش خصوصی و ترغیب آنان مهم است و با توجه به وجود کارخانجات و شرکت های بزرگ صنعتی در استان امیدواریم در بخش عمرانی،زیرساختی و باشگاه داری مثبت عمل کرده و بخش خصوصی می تواند در سال ۹۵ به کمک ورزش بیاید زیرا اداره کل ورزش استان به عنوان یک ارگان دولتی مجاز به باشگاه داری نیست و با ورود بخش خصوصی می توانیم شاهد باشیم ورزشکاران استانی در البرز و برای باشگاههای خود این استان رقابت و افتخارآفرینی می کنند.

,

گل محمدی در پایان با تقدیر از شورای شهر کرج و حمایت های این شورا از ورزش گفت: شورای اسلامی شهر کرج همواره حامی ورزش و ورزشکاران بوده است و امیدواریم با پیش بینی هایی که در بودجه سال ۹۵ شده است شاهد حمایت های گسترده از ورزش و ورزشکاران توسط مدیریت شهری کرج باشیم که این امر موجب افزایش انگیزه قهرمانان و جوانان استان خواهد بود و توجه آنان را به ورزش معطوف خواهد کرد.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه